Харківський Діснейленд у десятці найкращих парків світу

21.03.2013 11:28   -
Автор:

Харківський центр розваг отримав визнання фахівців. Складова успіху парку Горького, кажуть в оргкомітеті конкурсу, не тільки суперсучасні атракціони  та затишний інтер'єр, зручність для відвідувачів та місце розташування, а і соціальна спрямованість парку та його доступність. Під час визначення переможців міжнародні експерти враховували все.   

Луизабет Б'янка співзасновниця нагороди

-Iдея полягає в тому, щоб виділити та нагородити ті парки, які демонстрували дуже активну роботу впродовж сезону, з великим ентузіазмом займається своєю роботою з відвідувачами та розвивається, закуповує нове сучасне обладнання. Серед країн СНД ми нагородили вже 33 парки, серед них є і кілька міських парків з грамотним керівництвом.

Тепер серед їх числа й оновлений Харківський парк Горького. Нагорода "Золотий поні" була започаткована у дві тисячі другому році італійським видавництвом FACTO EDIZIONI та всесвітньовідомим журналом GAMES&PARKS INDUSTRY, який регулярно відстежує усі новинки в індустрії розваг. За дванадцять років існування нагороди, її отримали майже триста парків атракціонів з півсотні країн світу.

-Центральный парк Харькова награждается за создание с помощью самых квалифицированных консультантов тематического парка в Украине соответсвующего самым высоким стандартам оказания услуг.

Андрій Шаптала виконавчий директор КП "Центральний парк культури та відпочинку ім.М.Горького"

-Спасибо харьковчанам, что доверили нам возродить его и создать комфортное место для отдыха для их семей, кроме того хотелось бы поблагодарить администрацию нашего города без помощи которой ничего бы этого не произошло. Мы не останавливаемся на достигнутом, в этом году мы закончим вторую очередь реконструкции парка и я надеюсь, что у этого чудесного пони скоро заведется пара.

Ця нагорода цілком і повністю заслужена, вважають харків’яни. Адже для того, щоб парк Горького став взірцем європейської якості та стилю в Україні, тут провели комплексну реконструкцію. Оновили практично кожен куточок. До роботи були залучені не тільки українські фахівці, а професіонали з різних країн світу. Вони привезли до Харківського парку чимало унікальних та дивовижних атракціонів. Чого тільки варте п'ятдесяти п"яти метрове колесо огляду – друге по висоті в Європі,  єдина в Україні кімната жахів, французська карусель – в світі подібних усього п"ять. Тож не дивно, що після відкриття парк Горького став улюбленим місцем відпочинку городян, які з гордістю називають його Харківський Діснейленд.

Оксана відвідувачка парку Горького

-Очень понравилось, уровень совсем как в Европе, чувствуешь себя настоящим европейцем, а не просто какие-то старіе аттракционі.

Аріна та Сніжана відвідувачі парку Горького

-Вообще здесь столько всего такого, супер! да, парк просто супер у нас сделали. Ну это наподобие Диснейленда, всегда мечтала сходить туда.

Роман відвідувач парку Горького

-Всё ярко красочно,есть отдельно детская зона, зона для взрослых, это конечно хорошо, что разделили по зонам.

Альона відвідувачка парку Горького

-Я думаю, такого парка нет ни в одном городе Украины, столько всего нового, столько для детей всякого интересного, развлекательного, что мы за эту неделю сюда приезжаем уже второй раз, нам очень нравится.

Тетяна відвідувачка парку Горького

-Так просто всё классно, для города Харькова просто высший уровень, мы были и в Диснейленде, но тут просто классно!

Лише за перші три дні після відкриття парку Горького, на атракціонах покаталося близько восьмидесяти тисяч жителів та гостей Першої столиці. А за наступні півроку – понад три мільйони. Адже до цього місця розваг люди з"їзжаються не лише з різних куточків міста, України, а й з сусідніх держав.  

Олена відвідувачка парку Горького

-Мы из Омска, нам очень понравился ваш парк и аттракционі понравились, всё замечательно.

Олексій відвідувач парку Горького

-Захватывающие впечатления, когда летишь вот над 30 метрами, просто бомба.

Світлана Віталіївна відвідувачка парку, гостя з Москви

-Прекрасно, я просто в восторге, просто в восторге. Я раньше здесь жила в детстве, потом уехала в Москву и вот приехала и я не узнаю парк. Необыкновенно. Мне очень понравилась вот эта площадь, я бы даже пять с плюсом поставила.

Кожний для себе може знайти у парку Горького заняття до душі. Окрім різноманітних атракціонів, тут затишні алеї, симпатичні водограї та чимало іншого. Перерахувати усі цікавинки парку не береться ніхто, адже там раз у раз все нові й нові сюрпризи. Тому Харківський Діснейленд не втратив популярності і з приходом холодів.
 
Ірина Кравченко бухгалтер

-Всё очень красиво, всё очень нравится, вообще всё очень хорошо стало, приятно куда-то выйти, походить, чисто везде, комфортно всем. Каждый раз ходим, каждый раз что-то новое находим, любуемся.

Тетяна Сазоненко головний бухгалтер

отсылаю отсюда всем фотографии, все спрашивают – где это ты так находишься – заграницей или где, а я говорю – нет, это у нас в парке Горького, замечательно, мне нравится, что есть лавочки, что можно посидеть, что есть кафешки, где можно выпить чашку кофе и скушать пироженое.

Валентина Лобко пенсіонерка  

-Действительно стало лучше, всё просматривается, чисто, светло, нет страха никакого, так только по центральной аллеи гуляем, а теперь и вечером можем выйти погулять и спокойно, так радостно вокруг, музыка, и настроение хорошее.

Парк якнайкраще підходить для сімейного відпочинку, впевнені харків'яни. Різдво, Новий Рік, Масляна – більшість городян зустрічають свята саме тут.

Наталія соціолог

-Очень много для детей вот таких – и качельки, и горки очень нравилось и атракционы очень интересные, и детские американские горки, детки приходят, глаза разбегаются, надо хотя бы на двух-трёх аттракционах покататься, французская карусель вообще отличная.

Лана Чешко адвокат

-Колесо обозрения конечно сейчас главная достопримечательность парка и всего наверное города, все приезжают и иногородние все сразу рассказывают – а мы слышали, а мы по телевизору видели, так что не только в Харькове, но и наверно во всех уголках Украины знают о нашем парке!

Анастасія Полякова