Харківські заклади охорони здоров’я та соціальної сфери готові до зими

07.10.2020 12:17   -
Автор:
Роботи проведені у дванадцяти закладах соціальної сфери. Це – 9 територіальних центрів, міський центр "Промінь", міський центр реінтеграції бездомних осіб та соціальний готель. Метою цих робіт є підвищення енергоефективності закладів, зазначили у Департаменті соцполітики.
 
Ірина Левченко в.о. директора Департаменту соціальної політики
 
Були проведені ремонтні роботи з утеплення фасаду будівлі, заміна дверей, замінено електропроводку, проведені ремонтні роботи з заміни вікон, були установлені залізобетонні електростоякові опори та зовнішнє електроосвітлення у міському центрі реінтеграції.
 
Підготовлені до опалювального сезону й комунальні некомерційні підприємства – заклади охорони здоров'я. Там проведені ремонтні роботи приміщень, а також утеплення фасадів. 
 
Юрій Сороколат директор Департаменту охорони здоров'я
 
Відремонтовані інженерні мережі опалення – біля 5 тисяч погонних метрів, виконані роботи стосовно електричних мереж – біля 4,5 тисяч погонних метрів, замінені віконні блоки – на втілення енергозберігаючих технологій у кулькості 116 одиниць на загальну суму понад 2 мільйони гривень. Проведений капітальний ремонт вентеляційних систем на загальну суму понад 2 мільйона гривень.
 
Також, додає Юрій Сороколат, у лікарні швидкої допомоги, 17 та 25 лікарнях ведуться ремонтні роботи приймальних відділень. Крім цього у лікарні швидкої та невідкладної допомоги та у клінічній лікарні №25 встановлять системи автономного електропостачання. Останні роботи планують завершити до кінця 2020 року.