Харківська обласна організація ветеранів відзначає 25-річний ювілей

23.03.2012 17:27   -
Автор:

Учасники Великої Вітчизняної і діти війни, афганці і чернобильці, ветерани праці. Більшість з них люди похилого віку, втім їх життєвій позиції і активності могла би позаздрити будь-яка молода людина. Адже це саме ВОНИ захищали країну від німецьих загарбників, потім відновлювали її після руйнування, виконували свій інтернаціональний обов"язок, здійснювали подвиги, якими треба пишатися.

Євген Савін заступник голови Харківської облдержадміністрації

Вы наша память о наших замечательных успехах и победах. Вы передаёте свой опыт, свои знания, своё понимание жизни нашему поколению.

Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківської міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення

Чтобы ваша активность в такой уникальной знаковой общественной организации длилась бы долго и вы бы делали её с удовольствием. 

Саме за активну громадську діяльность, професіоналізм та патріотичне виховання молоді, активістів обласної організація ветеранів України, що святкує свій двадцятип"яти річний ювілей, нагородили подяками та грамотами.

Валентин Грида голова Великобурлукської районної ради ветеранів України

Для них общение очень ценное, потому что они сами говорят, что мы рады, что вы приехали, не забыли. И для них эта моральная поддержка важна и ценна. 

За дорученням губернатора для обласної організації ветеранів Євген Савін передав сертифікат на комплект меблів. До речі організація нещодавна переїхала до нового офісу. Це не останнє новосілля. У мерії запевняють – поступово ветеранські кімнати для зборів активістів відкриються в усіх районних адміністраціях Харкова.

Анжела Сушко, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.