Харків танцювальний

08.08.2012 12:21   -
Автор:

 

За кроком – крок, за рухом – рух. Танцюристи Першої столиці знов готуються підкорювати Україну. Вісімнадцятого серпня розпочинається третій сезон головного денс шоу країни. Цього разу поведе до танцювального олімпу команду міста харків’янин Олексій Калачов. Минулого сезону йому довелося бути хореографом збірної Криму. Хоча серцем він завжди був з рідним Харковом.

Олексій Калачов головний хореограф харківської команди третього сезону танцювального шоу

– Когда я узнал, что я буду не за Харьков, а за Крым конечно же было много вопросов, основной – как я приеду в другой город и буду кричать "Крым, мы лучше всех", когда есть Харьков, за который я бы кричал сильней и с большей уверенностью, потому что это мой любимый город. Но на самом деле я скажу, что Харьков был очень сильный конкурент в прошлом году для меня как для хореографа Крыма.

У свої двадцять вісім – Олексій справжня зірка, хоча себе він таким не вважає. Каже, його майбутні перемоги ще попереду. Танцівник знімався у кліпах Ёлки, Жанни Фріске, Валерії та багатьох інших зірок шоу-бізнесу. Робив хореографічні постановки для естрадних артистів – Віри Брежнєвої, гуртів "Інь-Янь", "Алібі". Тепер головний стимул для перемог, розповідає хореограф – харківські майдансери. Повторити минуле, та дістатися нових вищих верших танцювального олімпу прийшли і юні старожили проекту.

Георгій та Анастасія учасники трьох сезонів танцювального шоу

– Нам очень нравится защищать наш город это прежде всего наша миссия. Мы отстаиваем наш город, показываем свои таланты – актёрские и так далее танцевальные. Потом приятно встретить старых друзей.

Переважна більшість учасників майдансу – школярі і студенти. В період репетицій, які зараз тривають, хореограф відбере 150 кращих танцюристів. Вони і братимуть участь у першій телевізійній постанові у Києві. Сюжет її – поки таємниця. Єдине що відомо – це буде цікаво та фейєрично.

Ігор Бескровний, Віктор Ноздрачов. «Харьковские Известия»