Харків та словатське місто Трнава – віднині потенційні партанери

19.04.2013 18:22   -
Автор:

До списку міст-побратимів Першої столиці додалося словацьке місто Трнава. Відсьогодні Харків буде співпрацювати з ним у галузі культури, освіти, спорту, туризму, торгівлі та інших сферах суспільного та економічного життя. Віце-мери обох міст підписали договір "Про встановлення партнерських відносин".

Ігор Терехов заступник Харківського міського голови

-Сегодня мы делаем еще один шаг в направлении розширение международных контактов. Я глубоко убежден в взаимовыгодном сотрудничестве между Харьковом и Трнавай, и в том что мы осуществим совместные проекты на благо жителей наших городов на благо Украины и Словакии.

Те що в Харкові вміють працювати на благо городян, представники словацької делегації переконалися на власні очі, кажуть, за два роки у Першій столиці зроблено чимало.

Бистрік Станко віце-мер Трнави (Словаччина)

-Я був вперше в Харкові два роки тому, можу сказати вам, що місто дуже змінилося. Насамперед, якщо говорити про якість ваших доріг – мені здається, що багато чого змінилося і я помітив, що у вас прекрасна інфраструктура. Ослобливо сподобався ваш Парк Горького. Ми вам можемо тільки позаздрити. Я впевнений, що Харків з великим потенціалом. І я бачу – велике майбутнє цього міста.

Леся Кочержук