Харків 17 червня: Ситуація у місті та регіоні (відео)

17.06.2022 13:10   -
Харків 17 червня: Ситуація у місті та регіоні (відео)

Харків під прицілом ворога. Ситуація напружена, бо і цієї доби ударів зазнали Шевченківський, Новобаварський та Холодногірський райони міста, повідомляють у військовій адміністрації. Подробиці – у сюжеті “Харьковских известий”.

Пошкоджені промислові будівлі та приватне підприємство, постраждалих немає. Підступно обстріляні були і населені пункти Харківської області.

“В Харківському районі постраждали приватні домоволодіння в м. Дергачі, горіла господарча споруда та технічна будівля в смт Пісочин.

У Чугуївському районі пошкоджений приватний будинок та гараж в Коробочкиному, знищено приватний автотранспорт.

Золочів обстріляний касетними боєприпасами, пошкоджено 7 будинків. Жінка 82 років отримала поранення. У с. Морозівка, Ізюмського району, поранений 70-річний чоловік”, – повідомляє Харківська ОВА.

Загалом в Харківській області за минулу добу пошкоджено не менше 10 приватних будинків, зруйнована школа та багатоквартирний будинок, 2 цивільних поранені. Це все інкримінується, як злочини російських окупантів, говорять у військовій адміністрації.

За повідомленням рятувальників, цієї доби вони тричі виїжджали на пожежі, спричинені обстрілами.

((ГУ ДСНС У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

“Дві пожежі через обстріли трапились у Чугуївському районі та одна в Харківському. Горіли: господарча споруда, гараж, автомобіль, мотоцикли, а також трава на відкритій території.

Також піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби ліквідовано 80 ворожих боєприпасів”, – повідомляє регіональний прес-центр ДСНС.

Бої у Харківській області тривають. Як інформують у генштабі, Збройні Сили України відбили окупантів в районі села Кочубеївка.

“Противник намагався провести розвідку боєм в районі населеного пункту Кочубеївка Харківської області. Наші воїни відповіли влучним вогнем і ворог відійшов. Також, намагаючись створити умови для розвитку наступу на місто Слов’янськ, ворог застосовує артилерію у районах Долини, Краснопілля, Дібрівного та Вірнопілля. Але наші захисники відбивають атаки ворога, завдаючи йому відчутних втрат”, – Генштаб ВСУ.