Гумманость и милосердие – основные принципы работы Красного Креста

31.10.2015 18:22   -
Автор:

Гуманність і милосердя, головний девіз товариства Червоного Хреста. Адже вони завжди там, де сталася біда і одні з перших готові протягнути руку допомоги. Співробітники Харківської обласної організації Червоного Хреста підбивають підсумки своєї роботи, визначають актуальні проблеми і будують плани на майбутнє. Передусім це подовження діючих програм направлених на попередження і полегшення людських страждань. Особливе місце серед них відводять програмі "Патронажна сестра", що передбачає надання безоплатної медичної та соціальної допомоги вдома одиноким людям похилого віку та інвалідам.

Костянтин Башкіров голова Харківської обласної організації товариства Червоного Хреста України

Из 24 тысяч состоящих на учёте в Красном Кресте граждан ежегодно патронажной службой на дому оказывается помощь более 4-5 подопечным. Общественность низко кланяется вам сёстры Милосердия за ваш труд бескорыстный, который на самом деле продлевает жизни людей особенно в наше такое сложное неспокойное время.

Доречи з настанням такої доволі складної соціально-економічної ситуації в країні роботи ще добавилось. Товариство Червоного Хреста надає підтримку вимушеним переселенцям, поставляючи продукти харчування, речі, предмети першої необхідності, медикаменти та матеріальну допомогу. І в цьому питанні ведеться активна співпраця з Харківською міською владою.

Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я і соціального захисту населення

Без сомнения у нас очень тесное сотрудничество особенно в последнее время, когда в Харьков начали прибывать временно переселившиеся граждане Луганской и Донецкой областей. Красный Крест взял на себя очень большую миссию связанную с гуманитарной поддержкой этих людей. Это организация с большими международными связями и большими традициями. По-другому и быть не может. Она обречена на сотрудничество с властью, а мы на сотрудничество с ней, потому как то, чем мы занимаемся является серьёзным объектом всех наших усилий.

Тож за допомогу людям, гуманність і милосердя кращі співробітники Червоного Хресту були відзначені нагородами подякою Харківського міського голови, грамотами облдержадміністрації та почесними медалями.