Губернатор Юлия Светличная вручила дипломы 458 магистрам ХарРИ НАГУ

05.03.2018 14:44   -
Автор:
У залі зібралися і викладацький склад ВИШу і 458 випускників у мантіях та конфедератках.  Звертаючись до майбутніх державних управлінців, керівник області Юлія Світлична передала вітання від Президента України Петра Порошенка та наголосила, що здобуття держслужбовцями як теоретичних знань, так і практичних навичок є важливим.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Шановні магістри, все – у ваших руках.  Ми можемо мати гарну державу, ми можемо впевнено дивитися в майбутнє, тому що кожного дня будемо робити все задля того, щоб наша держава жила якісніше, спокійніше та розвивалася.
 
Губернатор Юлія Світлична також зазначила, що завдяки завзятості, професіоналізму та патріотичності держслужбовців, які відстоюють кожного дня державну справу, Харківська область сьогодні задає тон усім регіонам України.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Нам довелося відстоювати регіон у найтяжкіші часи. І тоді всі разом – уся область,  3 мільйони жителів, впевнено робили свою справу. Нас лякали, що Харків буде затягнутий у війну, і не буде миру. Але ми зацементували мир і живемо в спокої. Нам казали, що економіка Харківської області нікому буде не потрібна, а я можу сказати, що промисловість Харківщини зростає вже другий рік поспіль. До нас приходять інвестори, жоден іноземний інвестор не вийшов з Харківської області, а навпаки – ми залучаємо іноземні інвестиції. Нас лякали, що іноземні партнери від нас відвернуться, і в нас не буде поваги і довіри від іноземців. А ми не тільки проводимо європейські заходи на території Харківської області, до нас приїздять ще перші лідери європейських держав.
 
Вітаючи магістрів, Юлія Світлична відзначила, що якісні кадри потрібні державному управлінню в усі часи. Губернатор вручила дипломи випускникам, серед яких були керівники органів державного управління та місцевого самоврядування, військові й учасники АТО, депутати місцевих рад, працівники освіти, культури, охорони здоров’я, підприємці з 10 регіонів України.