Губернатор Ігорь Райнин получил памятный знак за помощь поисковой миссии на месте крушения “Боинга-777

28.07.2015 18:30   -
Автор:

Це – символ нашої співпраці. Дизайнерська річ. Діра в центрі символізує порожнечу, яка утворилася в наших серцях через смерть цих людей. А дві людини, що тягнуться одна до одної, символізують взаємодопомогу – це ті, хто допомагав шукати загиблих. Спасибо.

Окрім нагороди, посол передав губернатору Ігорю Райнін лист з подякою від прем'єр-міністра Нідерландів за вагому роботу.

Кейс Кломпенхаувер Надзвичайний та Повноважний послом Королівства Нідерландів в Україні

Я приїхав, щоб ще раз висловити нашу подяку за всю роботу, яку Харківська обласна адміністрація провела для Нідерландів, для сімей людей, які загинули в катастрофі літака Малайзійських авіаліній. Передаю вам лист з подякою від нашого прем'єр-міністра за ту величезну роботу, яка була проведена.

Пам'ятні знаки та листи прем'єр-міністра Нідерландів також отримали представники тих служб, які допомагали пошуковій місії. Голова Харківщини Ігор Райнін подякував за високі нагороди та зазначив, що голландські партнери в будь-який час можуть розраховувати на допомогу Харківської області.

Ігор Райнін голова Харківської облдержадміністрації

Весь долг перед родственниками, перед погибшими, я думаю, нам совместно удалось выполнить. Мы благодарны вам за наше сотрудничество. И, безусловно, надеемся на дальнейшее сотрудничество с посольством Голландии, и с правительством Голландии в социально-экономической сфере Харьковской области.