Губернатор Алексей Кучер предлагает решать проблемы области в мессенджерах

27.11.2019 14:28   -
Автор:
Голова Харківської облдержадміністрації продовжує знайомити мешканців області із собою. Цього разу Олексій Кучер виступав перед представниками об'єднаних територіальних громад. Міські та селищні голови озвучили очільнику регіону нагальні проблеми серед яких відсутність в області тепла, газу та доріг.
 
Валерій Марченко Ізюмський міський голова
 
У нас аварійна котельня. До кінця року вона повинна була ввестись в експлуатацію, вона готова на 100%. Ми її не можемо ввести в експлуатацію, тому що 8 мільйонів ще не заплачено підрядникам, не можемо закрити акти виконаних робіт і ввести її в експлуатацію.
 
Олександр Єсін Нововодолазький селищний голова
 
Харківгаз масово відключає села від газопостачання на 4 дні і нібито проводить пусково-наладочні роботи і в цей період теж. Зараз із селами закінчили і вчора надійшов лист про те, що тепер починають відключати багатоповерхові будинки. Три дні без газу для повірки газу внутрішньобудинкових мереж – ну було літо, було все. 
 
Володимир Гуртовий Коломацький селищний голова
 
Одна з основних проблем – це наші дороги між населеними пунктами. В нас 34 населених пункти і наш Валківський автодор, який знаходиться за 40-50 кілометрів від нас чисто фізично не зможе обслуговувати всі ці дороги між населеними пунктами. Ці дороги в зимовий період обслуговують фермери і ті підприємства, які в нас є. Але нажаль ми не можемо їм компенсувати вартість того дизпалива і тих послуг, які вони витрачають на все це обслуговування. 
 
Послухавши про проблеми, Олексій Кучер, запропонував усім керівникам громад ноу-хау – спілкуватися і звертатися до губернатора у письмовій формі, бо це, на його думку, дасть дієвий результат. А не те, що було у попередників.
 
Олексій Кучер голова Харківської облдержадміністрації
 
Хто до цього з вами був на зв'язку, чи нікого не було? – Ну как никто, мы напрямую с губернатором связывались, кто мог.
 
Тепер буде все по-новому. Очільник області запропонував головам ОТГ не тільки писати листи до держадміністрації, а і посилати месседжи.
 
Олексій Кучер голова Харківської облдержадміністрації
 
Давайте ми тоді в месенджерах створимо чат в якому будемо спілкуватися. І повідомляйте одразу ж про всі проблемні питання. 
 
Керувати чатом та відповідати на питання керівників громад, сам Олексій Кучер не буде. Бо зрозуміло, що у губернатора, є більш важливі справи.
 
Олексій Кучер голова Харківської облдержадміністрації
 
Ми визначили б хто в цій групі буде, скоріш за все це буде заступник профільний, хто на прямому зв'язку буде знаходитись. І я думаю, що це для вас, для нас буде дуже зручно, для того, щоб всією інформацією ми обмінювались швидко і реагували на це все.
 
І на цьому крапка. Губернатор наспілкувавшись з підлеглими, дозволив людям покинути засідання.