Громадські організації Харківщини стали на захист вітчизняної медицини

11.07.2012 22:46   -
Автор:

Громадські організації переконані – у професіоналізмі харківських медиків Тимошенко сумнівається дарма. І те, що вона своїм особистим лікарем зробила німця  протирічить її власним заявам про патріотизм і національну самосвідомість.

Олена Шингарьова представник "Комітету громадянської справедливості"

-Миллионы украинцев получают медицинское обслуживание в Украине. Они лечатся и живут в этой стране. И живут они не по двойным стандартам бывшего экс-премьера. Это человек, когда находился у власти, отвечал и за развитие медицины в том числе, а сегодня она своими словами и поведением дает понять, что медицины в Украине просто не существует.

Закордонні медики лікують леді Ю вже кілька місяців, але бажаних результатів поки не має. А стан здоров"я засудженої перетворився скоріше на спосіб маніпуляції людською думкою.  
 
Сергій Москалець президент Харківської міської громадської організації інвалідів "Соціально-реабілітаційний центр незрячих"

-Просто новости там почитаешь, анонсы последние за пару месяцев, Юлия Тимошенко отказалась принимать процедуры, через несколько дней – Юлия Тимошенко согласилась принимать процедуры, потом Юлия Тимошенко отказалась сдавать анализы, ну просто всерьез читать такие какие-то новости, по-моему люди не могут. Ну я не знаю, кто же сих пор может реально проявлять интерес к этим всем ситуациям. Просто она политик, она должна привлекать к себе внимание, к сожелению это происходит за счет имиджа Украины, за счет медицины.

Тисячі українців у разі хвороби готові піти на будь-що аби вилікуватись. Тим паче, якщо людям пропонують фахову допомогу. У центральній клінічній лікарні – чималі можливості, тут щодня лікують не лише радікуліти та остеохондрози, попереджають інфаркти, серцеву недостатність і всі недуги неврологічного характеру.

Ірина Якубінська відвідувачка ЦКЛ Укрзалізниці

-Очень хорошая больница, пользуется большой популярностью, хорошее очень медицинское обслуживание обследование, питание, уход.

-Хороший медперсонал, хороші врачі.

Громадські організації, об"єднання людей з вадами зору, воїни афганістану, ветерани закликають суспільство стати на захист вітчизняної медицини. З цією ж метою напишуть листа до облдержадміністрації, мерії та Секретаріату Президента.

Євгенія Кутнова, Віктор Ноздрачов, Ігор Луханін. Харьковские Известия