Готовність шкіл до нового навчального року

31.08.2012 22:40   -
Автор:

Готовність номер один. До нового навчального року залишилась доба. Шістдесят друга школа, що на П"ятихатках вже очікує на своїх вихованців. Всього у школі навчається близько тисячі дітей. Навчальний заклад розділений на два корпуси. Ось в цьому, що для наймолодших, що по вулиці Академіка Вальтера цьогоріч сядуть за парти 114 першоклашок. Для них все готове від класів до ідальні. Її цього року капітально відремонтували після понад півстолітньої роботи закладу.

Олександр Гряник директор школи № 62

-Ну прежде всего замена оконных рам на современные стеклопакеты и ремонт вентилляционной системы работы пищеблока.

Ірина Бережна народний депутат України

-Конечно же я не могла пройти мимо и постаралась максимально помочь. И очень приятно сегодня посмотреть на результат этой совместной работы, потому что 1 сентября детки прийдут в школу с огромной радостью, с новыми силами, отдохнувшие и уже будут кушать в новой столовой.

Чотириклашка Ганна, не втрималась, щоб не прорекламувати вироби шкільних кухарів.

Ганна учениця школи № 62

-Пирожки очень вкусные, котлеты мясные и салаты из свежих овощей. Очень вкусно!

Дбають у школі не тільки про здорове харчування, а і про здорову посмішку. Для цього тут працюють стоматологи. Вони надають повну меддопомогу дітям.

Ірина Бережна народний депутат України

-В этой школе существует, то чего не существует во многих других школах это два стомотологических кабинетах с двумя детскими врачами. Стоматкабинет, когда всё проверяют и сразу всё делают, чтобы у деток небыло никаких проблем не выходя из школы.

Наступні сили, каже нардеп Ірина Бережна, будуть направлені на ремонт басейну та спортивної зали.

Ігор Бескровний, Сергій Перець Харьковские Известия