Городская власть готова взять детсад и ведомственный дом в коммунальную собственность

22.04.2015 19:03   -
Автор:

Согодні під час особистого прийому співробітників "Харківського авіаційного інституту" Харківський міський голова Геннадій Кернес надав доручення керівникам профільних департаментів вирішити питання щодо передачі в комунальну власність дитячого садку, що розташований по вулиці Старошишківській, 4. Оскільки керівництво університету не має можливості його утримувати.

Володимир Кривцов ректор Національного аерокосмічного університету "Харківський авіаційний інститут"

Садик нормальный, отремонтированный – Передаёте нам? – Честно скажу . – Ну так передаёте? – Предложение ваше на бумагу переложите, чтобы мы приняли решение на сессии, что мы передаём его в комунальную властность.

І ще один об"єкт. Про передачу у комунальну власність будинку по вулиці Академіка Проскури від заводу "Об"єднання Комунар", попросили самі мешканці. Оскільки підприємство не має коштів для приведення будівлі в належний стан, але жителі готові взяти участь у його відновленні, але потребують допомоги міста.

Ірина Венгрина співробітник університету "Харківський авіаційний інститут"

Жильцы готовы в связи с тяжёлым положением завода, готовы поучавствовать в реконструкции комнат, мест общего пользования.

Щодо вирішення цього питання, Геннадій Кернес також доручив з"ясувати ситуацію.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

Встретьтесь с жильцами, жильцы говорят чем они помогают, "Коммунар" чем они помогают и мы соответственно все вместе и получится результат.