Городская программа по реконструкции стадионов в самом разгаре. В работе 13 объектов школ и садиков

31.07.2019 13:29   -
Автор:
Стадіон школи №75, що знаходиться по вулиці Шариковій 46 в Індустріальному районі. Саме тут три місяці тому розгорнулись роботи з реконструкції майданчику та перетворення його на багатофункціональний спортивний стадіон, де у результаті всі бажаючі зможуть спробувати себе у більш ніж п'яти видах спорту. Наразі ж роботи на завершальному етапі.   
 
Юрій Нестерук директор КП "Харківський міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх""
 
На стадионе находятся искусственная площадка для игры в мини-футбол, так же две площадки на грунтовом основании 60х40 размерами и 40х20 метров. Есть беговая дорожка, сектор для сдачи  норматива 100 метров, прыжковая яма, площадка для игры в настольный теннис, площадка с тренажерами размером 15х15 метров – это новая площадка, которая с этого года в школьных стадионах у нас предусмотрена.
 
Повністю функціонуватиме стадіон вже з початку навчального року. Наразі залишилось тільки облаштувати деякі ділянки покриття майданчику та закінчити перевірку спортобладнання. І такий комплексний ремонт продовжують проводити по всьому місту, у рамках міської програми з реконструкції стадіонів шкіл та дитсадочків. В основному роботи тривають близько трьох місяців, деякі з об'єктів ремонтують паралельно з реконструкцією дитячих закладів.  
 
Юрій Нестерук директор КП "Харківський міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх""
 
У нас ведутся работы сейчас на 13 объектах всего и планируются сейчас заходить еще на четыре объекта буквально с конца этой недели. Три школы и один садик.
 
До того ж продовжується розробка технічної документації для об'єктів, які у планах на реконструкцію вже наступного року.