Головне не бути байдужим до проблем людей, які потребують допомоги – народний депутат Ірина Горіна

27.09.2012 19:48   -
Автор:

Павло Семенович гостей зустрічає виключно у своєму парадному мундирі, що весь в орденах і медалях. Незважаючи на свій вік, йому 97 років, та негаразди зі здоров'ям, намагається бути жвавим. Хоча і кілька днів томУ переніс операцію. Проблеми із сердцем були давно, розказує син, втім він лікувався медикаментозно,
як раптом стався напад. Гаяти часу було не можна. По допомогу, не вагаючись, звернулись до народного депутат України Ірини Горіної.

Віктор Босий син Павла Босого

-По всем показаниям, которое обследование там проведено було, нам нужно было ставить кардиостимулятор. И благодаря Ирине Анатольевне. Мы приехали в областную больницу и в тот же день нас прооперировали.

Нардний депутат Ірина Горіна давно опікується ветеранами Фрунзенського району. Павло Семенович, як і всі герої війни, на особливому рахунку, він один з тих, хто визволяв Харків від німецьких загарбників. Ще нещодавно всі разОм святкували його день народження, тож коли сталася біда, нардеп не могла залишитися осторонь.

Ірина Горіна народний депутат України

-И вот буквально либо жить либо коронарная терапия, нужна операция. И вот срочно надо было принимать меры. Мы всё сделали, определили его в областную больницу, его здесь прооперировали. Слава Богу всё прошло благополучно.

Всі негаразди тепер позаду і Павло Семенович сподівається на краще.

Павло Босий інвалід Великої Вітчизняної війни

-Врач говорит хорошо сделана операция, надёжно. Люди живут с этим стимулятором по 4-6 лет, я думаю, что у меня тоже продержится.

Павло Семенович навіть вже повернувся до хатніх справ. Сьогодні як радушний господар, пригощає борщем власного приготування та запрошує в гості.

-Будьте любезны, заходите в следующий раз, будем рады. 

Не бути байдужим до проблем людей, які потребують допомоги – головне і не тільки в роботі депутата, каже Ірина Горіна, це обов'язок кожного.

Ірина Горіна народний депутат України

-Мы будем поздравлять его и будем гордиться, что рядом с нами такие живут люди. Безусловно, всё, что я могу для таких стариков я делаю, опекаю, помогаю. И все люди, которые обращаются ко мне за помощью, эту помощь получают.

Анжела Сушко, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.