Гол или не гол?

23.06.2012 23:13   -
Автор:

Валерій ,вболівальник:

-Судья не углядел за всем процессом, и потому и не защитали гол, но был гол конкретный, там всё за линию, всё видно – три раза повторяли момент.

Катерина, вболівальниця:

-Мы все вместе надеемся, что судью оштрафуют за это, но на игру это уже никак не повлияет.

Він був не правий визнали і в УЄФА, але вже нічого не поробиш, зазначив голова суддійського комітету, пише інтернет-видання "Аргументи та факти Україна" ((http://www.aif.ua/society/news/49687)). Збірна України забила гол англійцям. М'яч на цілих півметри перетнув лінію воріт. Але визнання помилки арбітра перегляду результатів гри не передбачає. А ось сам арбітр більше не буде працювати на нинішньому чемпіонаті з футболу.

П'єрлуїджі Колліна, глава суддівського комітету УЄФА та куратор футбольного суддівства в Україні:

-Це не була тільки його помилка, а в першу чергу асистента. Поза сумнівом, але якщо б Кашшаі залишився, то під час подальших матчів був би під величезним тиском.

Крім Кашшаі з чемпіонату підуть також і його асистенти пишуть "Аргументи та факти Україна". У той же час угорського арбітра карати копійкою за помилку не будуть. Про це заявили в УЄФА. Кажуть, прийняття санкцій до Кашшаі – неприпустимо. Та народного гніву все ж не уникнути. Того ж для українські вболівальники зламали сторінку арбітра у Вікіпедії.

19 червня 2012 при суддівстві матчу Чемпіонату Європи України – Англія, що проходив у місті Донецьку на "Донбас – Арені" не зарахував 100% гол форварда збірної України Марко Девіча, що був забитий на 62 хвилині заключного матчу групового раунду Євро-2012 у ворота Англії. Українські фанати дали арбітру прізвисько "Сліпий", після цього він був відправлений у відставку на невизначений термін. ))

З"явилися у всесвітній мережі і десятки шаржів присвячених Віктору Кашшаі та його помічникам.

Вже за кілька днів рефері визнав, що він та його бригада зобов'язані були зараховувати гол Марко Девіча. Про це пише інтернет видання "Футбол. ЮА "

Віктор Кашшаі ,суддя матчу:

-Після матчу ми всі разом подивилися цей епізод. Я визнаю, що ми помилилися. Наша робота – неймовірно важка. Можна прийняти правильне рішення в 199 ситуаціях, але лише одне неправильне тягне за собою величезні наслідки.

Та навіть не зважаючи на помилку арбітра Українська збірна перемогла – у серцях українців. Вболівальники кажуть, грали наші добре, а англійцям просто посміхнулася вдача.