Глава ХОГА передала современный УЗИ-аппарат Областной детской больнице №1

01.06.2018 13:17   -
Автор:
Губернатор Юлія Світлична ознайомилася з роботою обласної дитячої лікарні та оглянула результати проведених там ремонтних робіт, а також передала колективу сертифікат на нове обладнання, що придбали за кошти обласного бюджету.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Обласна дитяча лікарня №1 Харківська, яка за рік пропускає більше ніж 100 тисяч дітей. Тут лікуються діти з Донецької та Луганської областей. Тому ми вже декілька років поспіль укріплюємо обладнанням і устаткуванням усі лікарні. Зазначена лікарня минулого року отримала 21 одиницю  медтехніки. Сьогодні також привезли надсучасний УЗД-апарат, який буде допомагати у дагностиці.
 
Цей апарат відповідає всім діагностичним завданням, зазначають вже лікарі. Він дозволяє досліджувати органи черевної порожнини, судини, серце, опорно-руховий апарат у пацієнтів різного віку, включаючи новонароджених з різною патологією. Без такого обладнання, каже головний лікар, сучасній медицині не обійтися.
 
Оксана Піонтковська головний лікар ОДКЛ №1
 
Вы видите фасад законченный, вы знаете, что мы в прошлом году в конце года получили очень серьезное оборудование на очень большую суму. Оно все нужное. В этот раз вот именно сегодня. Это УЗИ аппарат высокого класса и оборудование для стерилизации инструментов, без которого мы просто не можем обойтись. И много другого, которое просто необходимо. Мы  очень рады и мы ощущаем эту поддержку на себе со стороны областной государственной администрации  
 
Керівник області також завітала на святковий захід, який у лікарні традиційно влаштовують для маленьких пацієнтів у День захисту дітей. Юлія Світлична привітала малюків, їхніх  батьків та лікарів. А також вручила нагороди кращим робітникам медзакладу.