Германия заинтересовалась опытом Харькова в вопросах беженцев и строительства

12.05.2017 14:17   -
Автор:
В Харкові з візитом група делегатів з Німеччини. Жителі району Штегліц-Целендорф міста Берліна-побратима Індустріального району міста Харкова. Гості прибули, аби вивчити соціально-економічну ситуацію в Першій столиці і знайти нові сфери для партнерства. Іноземці підкреслюють успіхи Харкова.      
 
Норберт Копп екс-мер району Штеглиці-Целендорф (м.Берлін. Німеччина) 
 
Я знаю Харків більше 20 років. Ми підтримували тісні взаємовідносини. Я можу сказати, що за останні 7 років Харків дуже сильно змінився. Десь з 2010 року  у вас спостерігається дуже такий динамічний, вражаючий розвиток міста. 01:45  Ще одне, що мені впало в очі, це те, що ви прагнете створити "Прозорі офіси". Такий крок назустріч населенню дозволяє їм отримувати послуги з боку міської влади просто на місці. Це дуже позитивний крок.         
 
Крім реалізації проектів, що направлені на покращення надання адміністративних послуг для городян, делегати відзначили і роботу міста у вирішенні питань з переселенцями і будівництво інфраструктурних об'єктів. 
 
Норберт Копп екс-мер району Штеглиці-Целендорф (м.Берлін. Німеччина) 
 
Особливий прогрес я бачу в тому, що ви дуже вміло застосували свою політику по відношенню до аеропорту. Ви отрмали прекрасний інфраструктурний об'єкт. Особисто для мене, це дуже вмілий новий підхід в роботі з інвесторами. У вас дійсно приголомшливий аеропорт. Я вам як берлінець можу сказати, у Харкова Берліну потрібно повчитися як треба будувати аеропорти.  Для мене це дуже хороший приклад.   
 
Тож партнерські відносини міст-побратимів, говорять іноземці, зміцнюватимуться в напрямках культури, освіти та інфраструктури. 
 
Тетяна Чечетова-Терашвілі заступник Харківського міського голови – керуючий справами виконавчого комітету Харківської міської ради 
 
Городская власть, во главе с нашим городским головой Геннадием Адольфовичем Кернесом, всегда перед собой ставит стратегические цели стратегического инфраструктурного развития города. И реализует поставленные задачи. Мы не останавливаемся на месте и ставим перед собой новые-новые цели. И конечно нам есть чем, как городу-миллионнику, большому мегаполису нашей страны, поделиться: опытом стратегического менеджмента города. И конечно же, мы так же рады перенять опыт наших партнеров в сфере управления городской инфраструктуры.