Геннадія Кернеса під час сесії нагородили медаллю Російської муніципальної академії

17.04.2013 19:41   -
Автор:

І за кордоном розвиток Харкова помічають. Цього разу це підтвердила столиця Росії – Москва. Харківського міського голову Геннадія Кернеса під час сесії нагородили медаллю Російської муніципальної академії.

Сергій Семенов Генеральний консул Російської Федерації у Харкові

-Решением президиума российской муниципальной академии от 18 июля две тысячи двеннадцатого года, Геннадий Адольфович Кернес, нагрежден медалью за вклад в развитие местного самоуправления. Это достойная медаль.

Окрім цього, меру передали лист подяки від організації ветеранів війни та праці Санкт-Петербурга. За співпрацю та гостинність. Тепер її представники сподіваються разом із харків"янами відзначити сімдесятиріччя звільнення першої столиці від фашистських загарбників. До цього свята, сказав мер Геннадій Кернес, у місті вже розпочали підготовку.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Мы выделили несколько милионов гривен для того, чтобы обеспечить на достойном уровне подготовку города Харькова к семидесятилетию освобождения города Харькова. Я дал поручение всем главам администраций, и Горбуновой-Рубан и нашему главному архитектору увековечить каждого Героя Советского Союза, сколько у нас их было, сто восемнадать. Везде будут мемориальные доски в доме, где жил этот герой.

А героям, які живі, та і всім ветеранам, буде де спілкуватися. Сьогодні на сесії депутати прийняли рішення про створення муніципального культурного центру на базі БК "Металіст". Також депутати затвердили пільги. Герої Великої вітчизяної та їхні діти не будуть платити за комунальні послуги. А от губернатор області Михайло Добкін вже поділився планами святкування Дня перемоги. Розповів, що на площі пройде парад військових з усіх регіонів України.

Михайло Добкін голова Харківської обласної державної адміністрації

-Мы хотим увеличить количество регионов, которые с нами участвуют в несколько раз даже по сравнению с прошлым годом, когда у нас были гости. Собираются к нам россияне на парад. Торжественно это одна из частей, которая принимала участие в освобождении Украины и города Харькова, я думаю что приятных и хороших сюрпризов будет много.

Євгенія Кутнова