Геннадія Кернеса офіційно зареєстрували Харківським міським головою

09.11.2020 13:45   -
Автор:
Геннадія Кернеса, який переміг на виборах міського голови Харкова 25 жовтня, офіційно зареєстрували мером. Заява про реєстрацію Харківська міська територіальна виборча комісія отримала від градоначальника в електронному вигляді з електронним підписом. 7 листопада міськвиборчком прийняв постанову "Про реєстрацію міського голови". Її текст оприлюднили на сайті мерії.
 
До Харківської міської територіальної виборчої комісії Харківського району Харківської області надійшла Заява «про реєстрацію міського голови» та додані до неї документи, зареєстрована за № 1015 07 листопада 2020 року від Кернеса Геннадія Адольфовича, обраного Харківським міським головою Харківського району Харківської області на перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року від МІСЦЕВОЇ ХАРКІВСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «БЛОК КЕРНЕСА – УСПІШНИЙ ХАРКІВ». 
 
На основі поданих документів, посилаючись на Виборчий кодекс, роз'яснення ЦВК та постанову міської ТВК про визнання Кернеса обраним, комісія постановила: зареєструвати Геннадія Кернеса Харківським міським головою та вивісити постанову на стенді офіційних матеріалів міської виборчої комісії.