Геннадий Кернес встретился с сотрудниками завода им. Малышева

29.08.2019 15:35   -
Автор:
Сім десятків співробітників одного із провідних підприємств українського оборонпрому, "Заводу ім.Малишева", прийшли на зустріч з міським головою. Геннадій Кернес тут із виїзним особистим прийомом. Аби зібрати найактуальніші і найгостріші питання, що хвилюють заводчан. Наталія Рогач до мера прийшла зі скаргою на роботу наливайок, що розміщені просто біля зупинок громадського транспорту в районі станції метро "Завод ім. Малишева". 
 
Наталія Рогач провідний інженер ДП " Завод ім. Малишева" 
 
Вот это у нас "Балашовка" называется и вот вдоль дороги все эти наливаечки. Их там 9 объектов. Скандалы под окнами, песни поют, ругаются. И все до 4 утра. А утром идти на работу. 
 
Харків, заявив Геннадій Кернес, місто не для наливайок. З цим бізнесом, що калічить долі людей, муніципалітет бореться вже не перший рік. Тому, виявивши за допомогою заявників свіжі факти роботи таких закладів, міський голова дав доручення відповідним службам негайно прибрати скандальні об'єкти. Окрім того прискіплива увага команди міськради буде приділена і відновленню житлового фонду та дорожньої інфраструктури. Ремонти доріг, під'їздів та покрівель, на яких у своїх заявах акцентували увагу заводчани, вже внесені до титульних списків на найближчі роки. Також продовжиться робота з відродження дворів та зон для дозвілля харків'ян. 
 
Валерій Цибулько електромонтер ДП " Завод ім. Малишева"
 
Нашему парку "Машиностроителей" далеко до Саржиного яра, но хотелось, чтобы там навели порядок. Больше скамеек, больше зеленых насаждений. Голова пообещал, что не в этом году, но в ближайшее время будет реконструкция парка. 
 
На стадію проектування Геннадій Кернес відправив питання і щодо зведення каналізаційної мережі в районі вулиці Переїздної, на яку чекають жителі майже 80 житлових будинків. Також незабаром місто на перетині  Московського проспекту з вулицями Польовою, Тарасівською та провулком Конюшенним для безпеки дорожнього руху встановить світлофор. Всі озвучені заводчанами питання Геннадій Кернес взяв під контроль. І те, як служби виконуватимуть  завдання, підкреслив мер, слідкуватиме особисто.  
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
  
Завод Малышева – это такое предприятие очень серьезное. И люди, которые там работают, должны все чувствовать заботу о себе. И со стороны дирекции, и со стороны городской власти. И поэтому все обещания, которые были взяты, выполняем, контролируем и общаемся и сотрудничаем с предприятием.