Геннадий Кернес провел на “Турбоатоме” личный выездной прием

10.10.2019 15:52   -
Автор:
Харківський "Турбоатом" – одне з найбільших у світі турбінобудівних підприємств. І водночас Турбоатом – в ТОПі підприємств мегаполісу, що наповнюють  бюджет Харкова. Понад три з половиною тисяч заводчан, невід'ємна частина громади Харкова, яка прагне жити у комфортному місті. Аби вивчити найактуальніші проблеми людей, тут на "Турбоатомі" з виїзним особистим прийомом міський голова Геннадій Кернес. Серед майже шести десятків заявників Олена Луньова. Вона мати вихованця школи №11. Розповідає, у заяві до мера відразу ряд питань. Всі задля покращення умов для понад 1000 школярів. 
 
Олена Луньова бухгалтер 
 
У нас стадион – пыль, как бы даже травка не растет. Дети даже в сухую погоду не могут побегать даже футбол поиграть. Это не огорожено, мячи выбивают окна. Это надо облагородить как-то, физкультура должна как-то проходить у детей.
 
І новий спортивний стадіон, і благоустрій у дворі школи, зазначив міський голова, буде виконаний вже до нового навчального року. Наразі 11-та та 111-та школи внесені до переліку навчальних закладів, де завдяки міській спецпрограмі, буде зведений сучасний багатофункціональний спортивний комплекс. Та окрім питань інфраструтури, левова частка питань – комунального характеру. Дороги, під'їзди, покрівлі, кронування дерев, облаштування місць для дозвілля дітей. Всі вони вже в роботі міських служб. Деякі на стадії проектування.  Якраз завдяки таким прийомам, кажуть люди, можна моментально отримати бажаний результат. І це, підкреслюють, ідеальна модель співпраці  влада міста на чолі з Геннадієм Кернесом з громадою, аби робити Харків ще більш комфортним для життя.    
 
Олена Білокопитова економіст
 
Я считаю, что он город просто преобразил. Город стал настолько красивым , настолько комфортным , уютным. Я очень ему благодарна. Парки просто бесподобны: и Горького, и Шевченко. 
 
Зустрічі з колективом "Турбоатому" для Геннадія Кернеса давно стали доброю традицією. Згідно моніторингу останнього особистого прийому, який міський голова проводив тут минулої осені, практично всі питання, кажуть на підприємстві, були вирішені.  
 
Віктор Суботін генеральний директор АТ "Турбоатом" 
 
Геннадий Адольфович у нас на предприятии несколько раз в году. Личный прием проводит ежегодно. Подготовка к личному приему проводится очень тщательно. Работники служб горисполкома встречаются с заявителями. Отрабатывают по каждому заявителю, вопросы которые возникают у наших сотрудников . Как правило по месту жительства, благоустройство, подъезды, крыши и уже на личный прием люди приходят понимая реальную ситуацию и сроки в которые будут решены их вопросы. У нас не просто дружеские у нас многолетнее тесное сотрудничество служб и ведомств горисполкома с коллективом "Турбоатома". 
 
Щоб і надалі був результат, як для заявників, так і для міста загалом, Геннадій Кернес нагадав чиновникам про необхідність працювати якісно, та сумлінніше виконували дані людям обіцянки. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Мне нравится, когда приходят заявители и говорят, что уже все выполнено. Так вот, я хотел бы попросить бы вас, чтобы  вы так же работали оперативно не только во время  подготовке к личному приему, а и вообще. Договорились?!