Геннадий Кернес провел личный прием в Основянском районе

20.09.2018 15:36   -
Автор:
Цю групу людей об'єднує одна біда. Четвертого вересня у їхньому будинку, що по вулиці Земовській, 20 сталася пожежа. Вигоріло все, розповідають люди. Залишилися одні стіни.  Зі своїм горем всі гуртом прийшли на прийом міського голови Геннадія Кернеса.   
 
Любов Черняк мешканка будинку по вул. Земовській 
 
Сгорело все перекрытие, сгорела полностью крыша. Вещи, техника. То , что не сгорела, все было залито. Остались мы без ничего, остались только со стенами. У нас осталось 6 семей. 
 
Мешканці дому просять міського голову допомогти з відновленням даху. Хоча є один нюанс -  будинок по факту нічийний, відомство від нього відмовилось. Незважаючи на те, що дім не комунальної власності,  зазначив Геннадій Кернес, місто все рівно не залишись людей на одинці з проблемою. Тому вже незабаром до будинку буде направлена бригада комунальників, що займеться ремонтом покрівлі. За дорученням Геннадія Кернеса, питання контролюватиме депутат облради Олександр Ткаченко. А поки триватимуть роботи, погорільці можуть проживати в міському соціальному гуртожитку. 
 
Любов Черняк мешканка будинку по вул Земовській 
 
Геннадий Адольфович пообещал нам помочь, и мы надеемся, что он нам поможет. Спасибо, он принял , конечно, очень хорошо нас. Но мы надеемся, что он нам поможет.  
 
А ось у Анни Кривошеї до Геннадія Кернеса питання ремонту підземного пішоходного переходу, що біля Цирку. Та ще задовго до особистого прийому мера, підкреслює жінка, перехід був взятий до роботи відповідними службами. Тому від мера Анна Кривошея почула лишень кінцеву дату завершення реконструкції – грудень 2018. 
 
Анна Кривошея мешканка будинку по вул. Польовій 
 
Вопрос стоит на контроле. Ремонт ведется в хороших уже темпах, сказали, что уже в скором времени это будет приведено в надлежавший вид. Я рада, что наш мэр настолько болеет нашим городом. Он пытается его сделать красивее , удобней для жителей города Харькова и мне очень приятно, что эти работы ведутся в таком ускоренном режиме. 
 
Було дуже багато питань від заявників і по оновленню спортивної інфраструктури в закладах освіти, і по встановленню дитячих комплексів у дворах житлових масивів. Над ними всіма, зазначили керівники профільних департаментів, вже працюють. Також вирішується питання щодо проведення благоустрою в парку Жихар, Лугопарку , Дитячому парку та в сквері "Залізнодорожників", який місто повинне ще забрати до комунальної власності. А ось ремонти покрівель, під'їздів, внутрішньоквартальних доріг, на прийомі пообіцяли внести до титульних списків на 2019 рік. Представникам своєї команди Геннадій Кернес зауважив, щоб їх слова не розходились з ділом. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Не забывайте своих обещаний. Составляйте свои графики работы так , чтобы были выполнены те обещания , которые вы взяли на себя на год вперед. И тогда люди вам скажут спасибо.