Геннадий Кернес провел личный прием в Немышлянском районе

08.11.2018 14:22   -
Автор:
Представники всіх служб, керівники комунальних підприємств та департаментів, більше півсотні заявників та понад 120 актуальних питань від жителів. Це виїзний прийом міського голови Геннадій Кернес у Немишлянському районі. Тетяна Клушина на зустріч з градоначальником прийшла від імені жителів цілого будинку. Він у них, каже, відомчий. Тому просить мера посприяти в питанні передачі їх дому до комунальної власності. Бо, розповідає жінка, хочуть нарешті відчути на собі опіку міста. 
 
Тетяна Клушина бухгалтер 
 
Конечно улучшения будут. Мы даже видим по соседним домам, которые перешли на баланс города и они содержаться в лучшем состоянии, чем находится наш сейчас дом. Уборка постоянно, озеленение, цветы везде, мусорки новые , везде скамейки стоят.
 
На прийомі міський голова доручив відповідним службам терміново зайнятися процедурою переведення відомчого будинку до комунальної власності. Так аби в найкоротші строки, підкреслив Геннадій Кернес, люди отримали бажаний результат. Оперативне реагування міста побачили і харків'яни, які у своїх заявах до міського голови, піднімали питання роботи громадського транспорту. 
 
Олександр Петренко вчитель школи №49 
 
Мой вопрос состоял в том, о уменьшении интервала маршрутных такси это 267 и 227 и троллейбуса №13, который ходит по нашему микрорайону. Вопрос был уже грубо говоря решен, спасибо Геннадию Адольфовичу за эту возможность с ним встретиться и поговорить лично. После того, как вопрос был поднят на городской уровень, я заметил то, что маршрутки начали чаше ездить. Троллейбусы, как сказал мне сам Геннадий Адольфович, троллейбусов у нас мало. Но, так как в следующем году троллейбусы будут закупаться, поэтому так же сократиться их интервал движения. То есть фактически уже есть результаты.  
 
Та окрім прохань та скарг на прийом до Геннадія Кернеса приходять і з ініціативами. Наприклад, учні – представники Євроклубу, що працює при школі №160, хочуть познайомитись з роботою міської ради. Мер ідею схвалив, тому учнів 160 школи у мерії чекатимуть вже наступного тижня.  
 
Олена Суховерхова вчитель, куратор клубу школи №160 
 
Харьков – лучший город. Мы патриоты нашего города и мы считаем, что нужно на  всех уровнях подымать ту информационную пропасть если она есть о том, что у Харькова есть и призы Европы, что Харьков может гордится своими харьковчанами. Здесь жили огромное количество людей, которые известны и в Харькове и в Европе, поэтому это очень важно и для школы , и для детей, для подрастающего поколения, чтоб они понимали в каком городе они живут.
 
Щодо комунальних питань, окреслених жителями Немишлянського району, то над їх вирішенням вже працюють спеціалісти. Так в районі будуть наводити порядок з дорожньою інфраструктурою. Також окрема увага буде приділена покращенню зон відпочинку. Всі питання, що потребують глобальних робіт, а відповідно і фінансування, будуть внесені до титульних списків на 2019 рік.