Геннадий Кернес провел личный прием граждан

31.10.2019 15:26   -
Автор:
Харківський планетарій – одна з візиток Харкова, що приваблює гостей та туристів мегаполісу. Та, останнім часом, розповідають в дирекції, стан парадного входу до астрономічного центру зіпсувався і  потребує ремонту. Власне, з цим питанням очільниця планетарію прийшла на особистий прийом Геннадія Кернеса. Міський голова пообіцяв владнати все вже до наступного року. 
 
Галина Железняк  директор Харківського планетарію
 
Площадка перед Планетарием: тротуарное и асфальтное покрытие, пришло уже в такой вид, что его необходимо ремонтировать. Мы такие большие объемы работ самостоятельно выполнить не можем. Поэтому мы обратились за помощью городскому голове Геннадию Адольфовичу и в данном случае мы нашли понимание. Каждый визит это результат. Результат, который способствует развитию города. И, в данном случае, для Планетария это очень большая поддержка. В том плане, что мы все вместе работаем на одно единое дело – процветание нашего города.
 
А ця група людей представляють інтереси мешканців житлового будинку по вулиці Гарібальді. В заяві до Геннадія Кернеса окреслили найгостріші питання: ремонт покрівлі, під'їздів, відновлення внутрішньоквартальної дороги, заміна електрощитових та мереж теплопостачання. Міський голова розглянув кожне з них і дав доручення комунальним службам, відзвітувати про 100% результат вже через рік. 
 
Вадим Меліхов мешканець Московського району 
 
Очень корректно, очень конкретно и понятно. Нравится скорость, вопросы берутся на контроль со сроками, с конкретными исполнителями. Понимаем, что благодаря нашему мэру все будет хорошо. Это хорошо, что у нас такой голова с которым вот так вот можно решать вопросы.
 
Кожне із питань, що були озвучені на особистому прийомі, наразі вже в роботі. Заявники почули конкретні строки виконання робіт.  Ті, що потребують додаткового фінансування та серйозної роботи будуть вирішені в 2020 році. Інші до кінця поточного. І такий формат співпраці громади з муніципалітетом, кажуть харків'яни, їм до вподоби. 
 
Максим Королевич мешканець Слобідського району 
 
Позитивно, правильно. Есть всегда люди, которые будут недовольны. Но нужно всегда идти  в том направлении, чтобы развиваться, стремится к лучшему. И самое главное, это не только должны делать там Геннадий Адольфович, коммунальные службы. Так же каждому человеку нужно подходить к вопросу. Ми люди должны все друг другу помогать. Если мы решим тот или иной вопрос сообща, то соответственно, этот вопрос будет решатся намного быстрее. 
 
Саме тому, Геннадій Кернес, наказав своій команді, не забувати про постійну співпрацю з людьми. Так, аби кожен із заявників в найкоротші строки отримав бажаний результат.