"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Геннадий Кернес прокомментировал строительство новой дороги на Салтовку

Нова дорга через ринок "Барабашово" з'єднає вулицю Шевченка та проспект Ювілейний. Таким чином, зазначив під час сесії мер Геннадій Кернес, значно покращить транспортну доступність. Її зводитимуть згідно з Генеральним планом міста. Більше того, це самовільно забудована територія на ринку. З підприємцями, які там працюють, неодноразово зустрічалися мер і представники міської ради та давали докладні роз'яснення.
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Ми робимо правильно. Дорога буде побудована, дорога принесе велику користь містянам, гостям нашого міста, і це буде дорога, яка нікому не буде заважати. Тому прошу робітників концерну "АВЕК" заспокоїтись та в рамках діючого законодавства згадати, що ви самі звертались до Харківської міської ради з будівництвом цього об'єкту.
 
Керівництво ринку, каже міський голова, створило некомфортні умови для працівників та відвідувачів – там складно проїхати і трапляються пожежі.
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова
 
Все буде по закону. І не забувайте, що ви програли нам суди, згідно яких ви нам винні кошти, які ви не платите за аренду землі. Це поки сім мільйонів, а позовів у нас там більше 40 мільйонів.