Геннадий Кернес прокомментировал строительство новой дороги на Салтовку

26.02.2020 14:54   -
Автор:
Нова дорга через ринок "Барабашово" з'єднає вулицю Шевченка та проспект Ювілейний. Таким чином, зазначив під час сесії мер Геннадій Кернес, значно покращить транспортну доступність. Її зводитимуть згідно з Генеральним планом міста. Більше того, це самовільно забудована територія на ринку. З підприємцями, які там працюють, неодноразово зустрічалися мер і представники міської ради та давали докладні роз'яснення.
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Ми робимо правильно. Дорога буде побудована, дорога принесе велику користь містянам, гостям нашого міста, і це буде дорога, яка нікому не буде заважати. Тому прошу робітників концерну "АВЕК" заспокоїтись та в рамках діючого законодавства згадати, що ви самі звертались до Харківської міської ради з будівництвом цього об'єкту.
 
Керівництво ринку, каже міський голова, створило некомфортні умови для працівників та відвідувачів – там складно проїхати і трапляються пожежі.
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова
 
Все буде по закону. І не забувайте, що ви програли нам суди, згідно яких ви нам винні кошти, які ви не платите за аренду землі. Це поки сім мільйонів, а позовів у нас там більше 40 мільйонів.