Геннадий Кернес поздравил харьковских учителей

04.10.2019 17:11   -
Автор:
Наталя Шляхова працює вчителем початкових класів вже 35 років. Жінка згадує: на вибір цього фаху її надихнула родина, в якій також працювали викладачами, та класний керівник. За всі ці роки Наталя Шляхова  випустила близько трьохсот дітей, каже, кожен для неї немов рідній, а навчальний заклад став другою домівкою.
 
Наталя Шляхова вчитель початкових класів Харківської загальноосвітньої школи №26 
 
Нравится учить деток, что-то новое рассказывать, мы постоянно учимся. То есть не сидим на месте, постоянно какие-то курсы, новые веяния, поэтому и сами учимся и деток учим постоянно.
 
Виховування майбутнього покоління та розумів – задача, що на перший погляд здається нелегкою, та для них, вчителів, це лише задоволення. Кажуть, головне – любити свою роботу, а в їхньому випадку не може бути інакше. І от всі ті, хто буквально палають своєю справою, зібралися на урочистому концерті, що організували напередодні професійного свята, Дня вчителя. Самі ж освітяни говорять, подібні заходи для них стали доброю традицією.   
 
Людмила Сікан директор Харківської загальноосвітньої школи №70 
 
Мы с удовольствием смотрим на эти концерты, потому что выбраться зачастую времени не всегда хватает, а так мы приходим и получаем море удовольствия. вспоминаем о том, что мы тоже в общем-то не обойденные вниманием люди, отдыхаем, резвимся, чувствуем себя очень комфортно. Всегда присутствует Геннадий Адольфович, который нас поздравляет с праздником и мы очень благодарны, естественно, что нас не забывают и не обходят своим вниманием.
 
Так і цьогоріч освітян не залишили без уваги. Бо справа, що вони роблять неоцінена, зауважив Харківський міський голова Геннадій Кернес. І плоди їхньої праці не залишаються не поміченими. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова
 
Вы те люди, которые даете свет, даете опору молодым людям, которые в будущем будут гордиться тем, что они учились у вас, в ваших школах, в ваших вузах. Я думаю, что вам всегда приятно получать оценки самим за свой труд, когда ваши ученики выигрывают олимпиады, конкурсы. Это говорит о том, что у вас есть связь, корпоративная дружба и такая кооперация, которая дает возможность всегда получать удовольствие от работы.
 
І от за таку сумлінність та ставлення до праці найкращих викладачів нагородили подяками Харківського міського голови. Та на цьому подарунки не закінчилися – на концерті виступив Олег Винник. І тут вже освітяни, як-то кажуть, відірвалися наповну.