Геннадій Кернес полетів до Німеччини на лікування. Подробиці та причини транспортування мера Харкова

17.09.2020 15:04   -
Автор:
Міський голова Геннадій Кернес, в якого діагностували коронавірус, полетів до Німеччини на лікування. Спеціалізований медичний літак із мером Харкова на борту вилетів з першостоличного летовища у середу ввечері. В ніч проти четверга, повідомили у мерії, Геннадія Кернеса вже успішно доправили до однієї з німецьких клінік. Доставляли у протиковідній капсулі, так як цього вимагають останні протоколи лікування хворих на коронавірус.      
 
Юрій Сидоренко директор Департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю 
 
Доставлений він був не так, як представляли деякі "дружелюбні" пабліки. Не на апараті штучно вентиляції легенів. Він був підключений до іншого апарату. Він називається апарат високопотокової подачі кисню. Він був абсолютно у свідомості. У свідомості він перебуває і зараз, що підтверджує його друг Павло Фукс, який оприлюднив навіть відео з літака, який з ним спілкувався. Важливо зазначити, що сам Кернес не хотів залишати Україну і їхати на лікування до Німеччини, але під тиском близьких та рідних він на це погодився.
 
Причиною транспортування Геннадія Кернеса до німецької клініки, зазначили у міській раді, стало ускладнення, що дав виявлений у мера коронавірус. До відльоту мер Харкова з двостороннім запаленням легенів перебував в 17-й міській багатопрофільній лікарні – базовому медзакладі Харкова, що передбачений для хворих на коронавірус. Згідно інформації від лікарів, виявлений у Геннадія Кернеса КОВІД-19 спровокував загострення вже наявних проблем, що мали місце після замаху на мера Харкова у квітні 2014 року. Шість років тому в результаті вогнепального поранення Геннадій Кернес отримав численні пошкодження хребта, спинного мозку, печінки, однієї легені, і ще ряду внутрішніх органів. У вівторок стан здоров'я харківського градоначальника через ускладнення погіршився. 
 
Юрій Сидоренко директор Департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю 
 
Всі розмови, всі чутки, всі плітки про кому, про набряк мозку, про інсульт, є не більш ніж фейком. Фейком, який запускається спеціально. І знову ж таки, повторюю, які спровоковані загостренням не тільки осіннім, але й загостренням політичної хвороби, – політичних перегонів на місцевих виборах.
 
Політ з Харкова до Німеччини Геннадій Кернес переніс успішно. Наразі в клініці мер Харкова проходить повне медичне обстеження. Після лікарі повинні ухвалити рішення про подальше його лікування. У мерії заявили, що від рішення балотуватися у мери Харкова Геннадій Кернес не відмовлявся.  
 
Юрій Сидоренко директор Департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю 
 
Он не обязан при регистрации присутствовать лично, поскольку он идет от партии. То и документы может подавать партия.  У "Блока Кернеса – Успешный Харьков " нет другого кандидата, кроме Геннадия Кернеса.