Геннадій Кернес оприлюднив довідку з компроматом на Олександра Фельдмана

22.07.2020 14:14   -
Автор:
Харківський міський голова Геннадій Кернес оприлюднив у соцмережах довідки. В них йдеться, що протягом 2016-2019 років деякі персони у змові з уповноваженими особами вчиняли фіктивні фінансові операції із цінними паперами. Все для штучного формування прибутку. Без сплати податків та зборів. При цьому заробивши понад 92 мільйонів гривень. Серед фігурантів таких схем – харківський нардеп – Олександр Фельдман.  
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Интересная справка попала мне в руки. Не знаю – правда в ней или нет, но решил поделиться с вами. 
 
"Народним депутатом України Фельдманом О.Б. здійснено 52 фіктивні операції біржові операції із купівлі-продажу ОВДП на суму 541,1 млн.грн. Внаслідок яких отримано "фіктивний інвестиційний прибуток" в розмірі 24,996 тис.грн. депутатом Харківської міської ради ХІІ скликання Феьдманом О.О ( склав повноваження у квітні 2018 року) проведено 11 фіктивних біржових операцій із купівлі-продажу ОВДП на суму 121308609,5 гривень (121,3 млн. грн) внаслідок яких отримано "фіктивний інвестиційний прибуток" в розмірі (5,3 млн.грн)"
 
У довідці зазначається, що подібні дії фінансових оборудок потрапляють під частину 2 статті 212 Кримінального кодексу України. Мова про ухиляння від сплати податків.
 
"Зазначена злочинна схема отримання фіктивного інвестиційного прибутку, окрім легалізації коштів отриманих злочинним шляхом, у тому числі, внаслідок зловживання службовим становищем, надала можливість фізичним особам отримувати прибуток без уплати обов'язкових податків та зборів, що спричинило збитки державі у великих розмірах та вказує на наявність в діях зазначених осіб ознак злочину."  
 
На думку міського голови ця інформація варта уваги.  
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова
 
Особенно обращаю на этот документ внимание правоохранителей. Если он подлинный, то тут есть, с чем поработать.