Геннадий Кернес на Алексеевке открыл клуб единоборств “Высота”

20.11.2019 18:08   -
Автор:
Спортивні зали із належним та безпечним покриттям, зручні роздягальні та душові. Саме таким після реконструкції постав відроджений спортклуб "Висота", що на Олексіївці. Входини справляли як одна родина: із спортсменами та тренерами, батьками та наставниками.   
 
Дмитро батько вихованця клубу "Висота" 
 
Здесь тренируется мой сын, он занимается тхэвондо. И зал был не в лучшей своей форме до этого. Сейчас сделали все правильно, по-уму: вытяжку, освещение, душ, туалет. Сейчас сделано все на высшем уровне. Для детей сейчас есть все.
 
"Висота" – клуб за місцем проживання, функціонує ще з кінця вісімдесятих років. Розділений він на кілька секцій. Левова частка спортивного напрямку. Саме тут діти можуть займатися чотирьма видами єдиноборств: спортивним карате, кікбоксінгом, тхеквондо та комбат айкідо. 
 
Юрій Білик керівник організації "Комбат Айкідо" 
 
Организация комбат айкидо она базируется на методике айкидо йошинкан. Она стоит на вооружении японской полиции, в ряде европейских стран. Поэтому дети проходят разнообразную подготовку: борьба, соревнования, самозащита, самооборона, физическая, моральная и духовная подготовка.
 
Саме цей клуб, кажуть тренери, хороша база для підготовки висококласних спортсменів. Про яких чують вже далеко поза межами Харкова. Свої здібності вихованці "Висоти" продемонстрували міському голові Геннадію Кернесу. Кожному з вихованців клубу мер побажав незламної сили духу та нових спортивних досягнень. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Придя сюда в эти стены, этот зал, вы мне подняли настроение на много дней вперед. Почему?! Потому, что я вижу здесь маленьких детей, больших-взрослых уже мужчин, которые умеют постоять за себя, которые умеют постоять за свою семью, за свою страну, за наш любимый город. Привнести свои результаты в  нашу общую победу, чтобы Харьков оставался всегда спортивной столицей нашей страны. И всегда мог гордиться олимпийскими чемпионами, чемпионами мира, Европы.
 
Окрема зона "Висоти" така собі лабораторія раннього розвитку, передбачена для діток дошкільного віку. Тут малюки вивчають анатомію людини та займаються творчістю.
 
Марина Плотнікова керуюча ХМК "Висота" 
 
Детки могут  заниматься не только физически, но и развиваться культурно. Мы проводим песочную анимацию, гончарство. Подготовку к школе. И многие другие направления.   
 
Після кількох хвилин над полотном, і діти залюбки розповідають про свої гостросюжетні малюнки, створені на піску. 
 
Даніїл вихованець ХМК "Висота" 
 
Годзилла бьет небоскреб с лазером электрическим. И она поранила самолет. 
 
Пісочна анімація припала до смаку і Геннадію Кернесу. Тому й сам не встояв, і під пильним контролем маленьких художників мер намалював ракету і космонавта. Після завершення роботи, отримав від малечі оцінку.