Геннадий Кернес: Мы сохранили бесплатный проезд льготного контингента в электротранспорте

26.02.2020 14:32   -
Автор:
У Харкові активно впроваджують єдиний електронний квиток. Інвестор встановив валідатори для придбання та поповнення карток на зупинках громадського транспорту та безпосередньо у самій підземці. Право безкоштовного проїзду зберегли для пільговиків. Для них передбачили картки "E-ticket". 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова
 
Ми роздали білети пільговикам, і учням, і студентам, і правоохоронцям, і працюємо з учасниками АТО, на яких умовах це буде, вони будуть їздити, їм даються кілька поїздок. Є постанова Кабміну, яка обмежує кілька поїздок, а взагалі монетизує це все, а ми, Харківська міська рада, для своїх ветеранів, пенсіонерів, дітей війни – всі категорії пільговиків дали можливість безкоштовно їздити у міському електротранспорті – метро, трамвай, тролейбус. Ми будемо втілювати в життя білет, і будемо знаходити принцип роботи.
 
Крім того, у місті покращують транспортну інфраструктуру. Зокрема, придбають півсотні тролейбусів з автономним ходом на умовах фінансового лізингу. Їхня покупка дозволить найближчим часом продовжити нову тролейбусну лінію №47.