Геннадій Кернес дав свій особистий номер для вирішення питань харків’ян, які постраждали від зливи

14.07.2020 13:43   -
Автор:
Це численні відео з соціальних мереж на яких харків'яни зафіксували наслідки зливи, що почалася увечері понеділка і не припиняючись йшла цілу ніч. У Харкові випало 90 міліметрів опадів. Такого стихійного лиха, кажуть деякі експерти, місто не бачило з 1881 року. Щось подібне було в 1995 році, коли внаслідок зливи трапилася аварія на Диканівських очисних спорудах.
 
Харків'яни, у яких виникли проблеми, пов'язані з нічної стихією і потребують невідкладного вирішення, можуть розраховувати на допомогу міської влади. Про це в своєму Telegram-каналі повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес і вказав номер телефону, на який можуть звертатися містяни.
 
Геннадій Кернес  Харківський міський голова
 
Уважаемые харьковчане! Если у кого-то из вас есть вопросы, связанные с ночной стихией и требующие безотлагательного решения, звоните по телефону 067-579-47-47. Если по какой-либо причине не можете дозвониться – пишите на этот же номер в Viber, What’s App, Telegram. Вам обязательно помогут. Во время стихийного бедствия наши службы сработали четко, никаких серьезных аварий или происшествий, связанных с сильным ливнем, не зафиксировано. Все предприятия жизнеобеспечения Харькова работают в штатном режиме. Стихия разрушила дороги, тротуары и т.д. Список объектов, требующих ремонта, нам известен. Все будет восстановлено и приведено в надлежащее состояние. 
 
Шість дерев було повалено в Харкові в результаті сильного вітру станом на ранок вівторка, зазначено на сайті міськради. Як повідомили в Департаменті житлового господарства, всі випадки сталися на прибудинкових територіях. Комунальники вже розпиляли і вивезли повалені дерева. Так само служби міста приступили і до ремонтів того, що зруйнувала негода.