Ганні Ушеніній вручили ключі від нової квартири

01.04.2013 23:08   -
Автор:

З семи років Ганна Ушеніна йшла до перемоги. І виборола її. Вона стала шаховою королевою світу. Здобутки чемпіонки не лишились поза увагою її рідного Харкова. У мерії їй вручили ключі від нової квартири.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Есть твои заслуги перед государством, перед родным городом. И учитывая все, что ты сделала, завоевала. Мы выполняем твою просьбу и предоставляем тебе двухкмонатную квартиру по улице Новгородской.

На такий подарунок,- каже шахістка, не очікувала. Адже зараз вона мешкає на Салтівці, з бабусею та матір"ю, у тісноті. Тепер є можливість жити самостійно. Тож, не втрачаючи жодної хвилини, чемпіонка поїхала оглядати нове помешкання.

Євгенія Кутнова кореспондент

-Квартира, в якій мешкатиме харківська чемпіонка знаходиться в центрі міста поруч зі стадіоном "Динамо". Спортсменка зізнається: нове комфортне житло допоможе їй якісніше готуватися до майбутніх змагань.

Ганна Ушеніна дворазова чемпіонка світу з шахів

-Конечно, это просто фантастика. Я очень счастилива. Конечно очень приятно, что руководство ценит, обращает внимание, очень приятно.

Найближчим часом Ганна Ушеніна проведе одночасну гру у шахи зі всіма бажаючими харків"янами. Сеанс має пройти у саду Шевченка. Високу ж планку своїх досягнень, спортсменка збирається тримати і надалі

Ганна Ушеніна дворазова чемпіонка світу з шахів

-Я буду стараться усилить свое качество игры, придумывать что-то новое. Все-таки шахматы- это искусство. Буду стараться поддреживать соответствуюший уровень.

Євгенія Кутнова