Футбольний “Восток”

02.02.2013 22:30   -
Автор:

Ігор Гуренко директор ДЮСШ "Восток"

-За эти деньги был сделан капитальный ремонт административного здания, были заменены все окна фасадные и ремонт игрового спортивного зала.

І восени в оновленому спортзалі комплексу "Восток" влаштували ціле свято здоров'я, дитинства та спорту. Фінал футбольного турніру "Осінній кубок- 2012", який проходив між школярами Орджонікідзевського та Московського районів. Турнір відвідали понад десять тисяч місцевих мешканців. Був не тільки футбол, а й різноманітні розваги.

Цього року на стадіон "Восток" чекає ще одна масштабна реконструкція: нове футбольне поле та місця для трьох тисяч глядачів. Юні спортсмени, які відвідують футбольну секцію в комплексі, не тільки з нетерпінням чекають на цю подію, а й навіть уявляють, як виглядатиме нова арена.

Тарас 11 років, вихованець ДЮСШ "Восток"

-Зеленая, чтоб трава была ск Чтоб трава была подстригнута, будет удобнее играть.

З товарищем згоден і дванадцятирічний Михайло, він теж мріє випробувати новеньку арену, бо вже відчуває себе справжнім профі.

Михайло Колобродов 12 років

-Научился водить мяч хорошо, играть в футбол, финты уже знаю.

Ремонтні роботи на стадіоні "Восток " розпочнуть в травні. Перший крок – облаштування трибун.

Ігор Гуренко директор ДЮСШ "Восток"

-Мы их просто отремонтируем, сделаем пластиковые седушки и поставим оградительный забор. Сейчас идут переговоры с подрядной организацией, которая могла бы выполнить весь этот комплекс работ. Потому что он специфический этот комплекс работ и требует высоких специалистов.

Завершити ж реконструкцію збираються в жовтні цього року, тоді ж планують і провести перший футбольний турнир на оновленому стадіоні.

Олександра Суфіянова кореспондент

-Після реконструкції спорткомплекс "Восток" стане подібним до стадіону "Динамо". І на ньому зможуть проводити чемпіонати України і навіть міжнародні замагання.

Стадіон Восток – не єдиний спортивний об'єкт у Харкові, який планують привести цього року до ладу, кажуть в управлінні з питань фізкультури та спорту. Буде продовжений ремонт у дитячій школі з водних видів спорту Яни Клочкової.

Вадим Артем'єв начальник управління з питань фізкультури і спорту

-В этом году планируем уже сделать крышу основную и внутренние работы и бассейн уже будет выглядеть так, как мы хотим.

Також у дві тисячі тринадцятому збираються відреконструювати ДЮСШ №7 та прийняти в комунальну власність спортивний комплекс "Кондиціонер".