Футбольна команда КП «Харківські теплові мережі» – віце- чемпіон Еліт-турніру з футзалу (відео)

22.11.2022 12:50   -

Друге місце серед 50-ти команд. Футболісти комунального підприємства «Харківські теплові мережі», у вільний від роботи час, дійшли аж до фіналу еліт турніру з футзалу, який розпочався 3 вересня. За весь час команді вдалося забити 40 голів у ворота суперника і дійти до фінального матчу з командою «Меркурій».

У першому тайм , попри яскраві моменти і навіть травми гравців, рахунок так і не вдалося відкрити нікому.

А у другому таймі перший гол забили гравці Харківських теплових мереж. Але…на хвилину розслабилися від почуття близької перемоги, і одразу пропустили м’яч у ворота. Надалі ситуація тільки погіршилася. Навіть рішення, грати без воротаря, якого через травму замінили гравцем, не врятувало команду від другого місця у фіналі і трохи зіпсувало настрій.

Анатолій Сідь гравець команди КП “ХТМ”
Не скажу, что трудно было, как бы все по делу команда собралась по ходу турнира. Начали мы не очень хорошо, но дошли до финала, и в финале не очень игра шла. Получалось, но моменты свои не реализовали и получили поэтому такой результат.

Проте, футбол це тільки гра, і на повсякденну роботу не впливає. За словами теплоенергетиків, такі турніри – це лише певна розрядка, засіб підтримувати фізичну форму і психологічно – нагадування про те, що війна скінчиться і мир колись настане. Тоді і турнірів буде більше, і проблем менше. Адже головне для теплоенергетиків – боротьба за тепло в оселях харків’ян.