Футбол серед міст-побратимів

15.08.2012 12:44   -
Автор:

 

Турнір серед міст-побратимів сьогодні розпочався відразу на двох стадіонах міста. Металісті та Арсеналі. Там спочатку нічию один-один розіграли дві харківські команди, а от футболісти з Бєлгорода перемогли молдован з рахунком три-два.

Володимир Мельничук заступник начальника управління з питань фізкультури та спорту Харківської міської ради

– Мы старались привлекать все города-побратимы, чтоб они побывали у нас, посмотрели, как этот вопрос обстоит у нас по развитию футбола, поиграли в футбол, пообщались.

Взагалі ж цього року в міжнародному футбольному турнірі серед міст-побратимів беруть участь гравці лише дев`яносто шостого року народження. За головний приз змагаються три харківські команди та стільки ж з Росії: з Нижнього Новгорода, Бєлгорода і Новосибірська. Також є футболісти з Кишинева та вперше грає команда Багдада. Щодо останньої, її учасники вже дістали перемогу в першому турі. Вони обіграли своїх ровесників із Новосибірську з рахунком два -нуль.

Халід Ахмєд капітан команди (м. Багдад)

– Ми намагалися показати добрий рівень гри, і це все залежало від наших гравців, яких дуже добре підготували тренери до цього турніру. Тому ми змогли дійсно показати свій рівень і перемогли.

Та новосибірців перемога супротивників із Багдада не засмутила. Поразка для них, переконані вони, це теж результат.

Юрій Мошкін капітан команди (м. Новосибірськ)

– Ну, арабы борются, играют, все, как надо, показывают, это достойный соперник.

Фінал міжнародного футбольного турніру серед міст-побратимів відбудеться вісімнадцятого серпня. Тоді і будуть визначені остаточні переможці.

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачов. «Харьковские Известия»