Фрунзенський район святкує день вчителя

05.10.2012 22:36   -
Автор:

Оксана Колесникова передовик освіти. В цій галузі вже двадцять років. На її рахунку чимало нагород та відзнак. Цьогоріч вона перемогла в всеукраїнському конкурсі і посіла звання Директор року з інновацій. Сьогодні в неї нове досягнення – жінку урочисто нагородили почесним знаком відмінник освіти та науки України. Секрет її успіху – ніколи не зупинятися і вчитися щодня.

Оксана Колесникова відмінник освіти та науки України

-Учить имеет право только тот, кто сам без перерыва учится, поэтому другого выхода нет, если хочешь быть в профессии, если хочешь быть лучшим, истинно авторитетным для детей, быть лидером для них, в чём-то возможно образцом, ты должен идти на два-три шага впереди.

Також грамотами та подяками нагородили і колег Оксани Колеснікової – педагогів Фрунзенського району. Напередодні професійного свята усі вчителі, вихователі приймають вітання, квіти.

Геннадій Кернес Харківський міській голова

-Во все времена труд учителя ценился, учитель всегда является авторитетом для людей для общества. Я желаю вам, чтобы вы всегда верили только в лучшее, чтобы ваша работа всегда и во все времена ценилась по-настоящему, как с материальной, так и с моральной точки зрения .

У Харкові для освітян створюють гідні умови праці. Ремонтують школи, облаштовують стадіони. Та не аби яку роль відіграє і гідна оплата праці.

Ірина Горіна народний депутат України

-Безусловно должны расти их зарплаты, адекватно нашему времени, они растут постепенно, в какое-то полугодие чуть больше, чуть меньше, но безусловно это самое важное, за такой труд, за человеческие души должна быть достойная зарплата, и мы работаем над этим, и я думаю, что каждый год она будет расти .

Сама Ірина Горіна не стоїть осторонь проблем освітян. Підтримує їх і на місцевому, і на державному рівні.

Анастасія Полякова, Євген Карпенко, Харьковские Известия