ФК “Металлист-1925” ждём только побед – губернатор Юлия Светличная

20.11.2018 13:42   -
Автор:
Ось такі зустрічі губернатора Харківщини Юлії Світличної зі складом футбольної команди "Металіст 1925" стали вже традиційними. На сьогодні позаду вже перша половина чемпіонату Першої ліги, яка добре завершилась для команди, поспіль шість перемог – і це хороший результат, зазначила керівник області. Але, наголосила, що ще є, чого прагнути. Адже попереду матчі, які потрібно провести на рівень вище. 
 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Вы показываете хорошие результаты. Много кто не верил в возрождение харьковского футбола, а уверенность в боевом духе, желание поднять команду и ваше желание выигрывать даёт сегодня хороший, положительный результат. Поэтому здесь главное не расслабиться, здесь главное слышать и слушать тренера, иметь боевой дух и также уверенно представлять ярко результаты команды, на которую полагают надежды все харьковчане. 
 
Юлія Світлична подякувала за роботу команді та керівництву клубу і його гендиректору Володимиру Лінке передала державну нагороду, він отримав звання "Заслужений працівник фізичної культури та спорту України". Футболісти в свою чергу подякували губернатору за всбічну підтримку. 
 
Олександр Горяінов головний тренер команди "Металіст 1925" 
 
Мы благодарны Юлие Александровне, что нас приглашает. Мы всегда рады её видеть. Мы благодарны всем за поддержку, за то, что люди ходят на футбол. Я надеюсь мы своей игрой будем привлекать ещё больше народа на стадион. 
 
Тож головна боротьба ще попереду, бо футболісти клубу мають за мету посісти перше місце, аби вийти до Прем'єр-ліги.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Все кто любит спорт от вас ждут только победы. Этого ждём и мы, но безусловно всё что от нас зависит будем продолжать поддерживать для того, чтобы ваша команда развивалась и безусловно закончила первой выходом в самую высшую лигу.  
 
Зараз на команду чекає відпустка. А у середині січня розпочнеться планомірна підготовка до другої частини сезону.