Фан-зону откроют завтра в семь вечера

06.06.2012 08:58   -
Автор:

Екрани для перегляду матчів, головна сцена. Особливим об`єктом для розміщення серйозних іноземних гостей буде віп-зона, розрахована на три сотні місць. Вона працюватиме у трьох форматах.

Станіслав Дунаєвський,   піар-менеджер віп-зони:

-Первый – это ресторан, в котором можно отдохнуть, очень хороший вид, очень хороши сервис.Второй формат – это трансляция матчей на большом экране в Европе, который находится непосредственно напротив вип-зоны и третий формат – это ночной клуб.

Зараз на євромайданчику – останні приготування. Робочі завозять обладнання та підключають комунікації. Готовий до обслуговування гостей і персонал. Переважно це харків`яни, але частина працівників, які будуть залучені до роботи у віп-зоні, приїхали з Києва. Усього задіяно більше півтисячі осіб.

Надія Росицька,  куратор фан-зони:

-Ну, конечно, же каждая фан-зона и Киевская, и Харьковская, они по-своему красивы, Харьковская фан-зона, она другая, она компактнее, она немножко, вот как бы в  уютной комнаты ты находишься, потому что видишь все, тут уютно.

Вже майже готовий і медіа-центр. Він розрахований на сотню місць. Його створили за усіма вимогами УЄФА. Одночасно у ньому з ноутбуками зможе знаходитись близько сорока журналістів. Медіа-центр працюватиме щодня. В ньому проходитимуть прес-конференції та брифінги з різними зірками спорту.

Тетяна Острогляд,  представник медіа-центру фан-зони:

-Все важные гости, меры городов-партнеров и все, кто будут приезжать на время чемпионата в Харьков, обязательно будут приезжать сюда, чтобы пообщаться с журналистами

Стосовно представників засобів масової інформації, їх до медіа-центру фан-зони акредитувалося більше двохсот п`ятдесяти. З них сотня – харківські акули пера, усі інші – журналісти Іспанії, Китаю, В`єтнаму, Данії та Німеччини.
Щодо входу на фан-зону, він у дні ігор буде безкоштовний. Однак, у позаматчеві дні, коли на євромайданчику виступатимуть зірки світового шоу-бізнесу, вхід коштуватим сто пятдесят гривень.

Олександра Суфіянова, Євгеній Дроботов, Харьковские Известия.