Епопея з заяв Власенка триває

12.03.2013 22:50   -
Автор:

Власенко заявляє, що його арештують. Повідомлення про це вже колишній народний депутат тиражує щодня. Як на прес-конференціях так і в ексклюзивних інтерв'ю інтернет-виданням.

-У Генпрокуратурі заявляють протилежне, заарештовувати захисника екс-прем'єрки Юлії Тимошенко Сергія Власенка ніхто навіть не планує.  "Коммерсант-Україна".

-Заявления Сергея Власенко о его готовящемся аресте выглядят излишне эмоциональными. Никаких новых дел в его отношении не возбуждено. На данный момент следственным путем проверяется заявление его бывшей жены Натальи Окунской о нанесении ей телесных повреждений.

Наталія Окунська колишня дружина Сергія Власенка

-Дважды я с Серёжей пыталась поговорить, но нормально с ним поговорить нельзя. Он воспринимает только ту информацию, которую он хочет воспринимать и очень любит, когда все вокруг делают то. что он хочет. И поэтому когда он мне сказал поднимайся ко мне в квартиру и ничего не бойся,я поднялась к нему как нормальному человеку он начал меня избивать. Т.е. после моей просьбы просто содержать детей в любом порядке в любом удобном формате для него. Т.е. он меня начал просто напросто бить.

Гучні заяви стали для Власенка його фірмовим стилем. Інформацією про те, що його хочуть заарештувати він знов не обходиться і підкидає у ЗМІ нових пліток. Тепер, заявляє він у різних інтернет-виданнях, на нього начебто готують напад- згвалтування.

Мне передали проверенную информацию, что харьковская власть получила новое задание осуществить против меня очередную провокацию. На этот раз они хотят ворваться в мой автомобиль и совершить насильственное удовлетворение половой страсти неестественным путем, то есть изнасилование.

За для привернення уваги – згодиться і сексуальний скандал. Повод вже не новий – слава своїх однопартійців мабуть не дає спокою Власенко.

Це була маєчня, запевняв захисник Тимошенко. А по маєчні він фахівець. Чого тільки варті казкові ведмеді які його переслідують. "Українська правда".

-Вокруг моего дома появились сотрудники СБУ в костюмах мультипликационных медведей, которые под видом раздачи рекламной продукции ведут негласное наблюдение за мной. В этом есть и элемент психического давления.

Вся нісенітниця Власенка вже давно знайшла послідовників у інтренеті. Його висловлювання стають темою для відео жартів в Ютубі.

Знайшло багато послідовників в інтеренеті і відео-побачення Власенко з Тимошенко. На ньому жінка схожа на екс-прем"єрку готується як справжня леді на побачення з кавалером, а не с захисником. І ось коли він, чоловік схожий на Власенко поряд з нею. Вона не втримується і тане в його обіймах.

-Мене ніколи не хвилювало членство в парламенті як таке, насправді для мене і це розуміла генеральна прокуратура і банкова теж, для мене це була гарантія надання якісного і фахового захисту для Тимошенко і все.

Що ж це любов? чи гроші? чи любов до грошей? Сергій Власенко – головний захисник лідерки БЮТу. Вартість послуг адвоката середньої руки складає 500 гривень на годину. Гонорар Власенко, за даними з неофіційних джерел складає близько двох тисяч доларів на годину. За таку любов можна витерпіти все. І навіть розчин зеленого кольору.

Сергій Власенко захисник Юлії Тимошенко

-Вот это знак качества моей работы!

Наталія Окунська колишня дружина Сергія Власенка

-Судя по его поведению, по его реакции он не совсем здоров и это чистая правда. Это во мне говорит сейчас не женская злость, не ревность, не месть. Но его реакции в нашей семье достаточно часто были неадекватны. Он был достаточно агрессивен всегда. У него я наблюдала, как простой человек без диагностирования, что-то похожее на раздвоенеие личности потому что он мог говорить одни вещи, потом мог полностью меняться с точностью наоборот и доказывать мне, что он мне говорил такого небыло никогда в жизни.

Ігор Бескровний