Екскаватор від американського народу отримали харківські тепловики (відео)

30.11.2022 13:35   -

Екскаватор від американського народу отримали в понеділок на транспортній філії комунального підприємства «Харківські теплові мережі» сучасний екскаватор-навантажувач перед преміальної комплектації JCB 3СХ з ковшами на кубометр та чверть кубометра заїхав на парковку на тралі, ще із зовсім чистими колесами. Відтепер це власність міста, якою користуватимуться харківські теплоенергетики.

Сергій Волик перший заступник генерального директора КП «Харківські теплові мережі»
Ця техніка нам передана в рамках співробітництва з фондом USAID міста Харкова ця техніка буде використовуватись у роботі теплових мереж. Це нова современна техніка з новішим обладнанням тому ми розраховуємо що ця техніка принесе корить місту Харкову та всім харків’янам в нашій роботі довольно часто ми її використовуємо , бо багато навантаження на теплові мережі ви знаєте у нас часто є відключення ми по новой запускаємо систему тому для якнайшвидшої локалізації та відновлення роботи ця техніка дуже потрібна.

До речі, завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку, такі екскаватори отримали щонайменше 30 українських міст. За словами представника офіційного українського дилера JCB у Харківській області Олександра Черномаза , це спільна ініціатива американського уряду та місцевих громад. У Харкові цим питанням особисто опікувався міський голова Ігор Терехов. І особливо приємно те що, податки, які сплачує українська компанія – постачальник техніки, залишаються в Україні і працюють на українську економіку.

Олександр Черномаз менеджер з продажу техніки
Це актуально це потрібно, землерийна техніка потрібна Україні і Харківські області я думаю в майбутньому ще будемо поставляти техніку і допомагати нашій країні.

На сьогодні через перепади напруги та тиску , працівники Комунального підприємства «Харківські теплові мережі щодоби змушені усувати понад 20 дефектів на внутрішньо квартальних та магістральних мережах. Роботи ведуться цілодобово. І саме сучасна спецтехніка дозволяє максимально пришвидшити роботу і зменшити обсяги розриттів.