Екс-губернатор Харківщини Арсен Аваков і його прибічник Олександр Кірш засвітилися у сексуальному скандалі

09.01.2013 22:25   -
Автор:

Максим хлопець за викликом

-Через интернет я познакомился с Арсеном Аваковым, который попросил меня оказывать гомосексуальные услуги за деньги. И это происходило на протяжении двух лет. Затем он попросил меня гомосексуальные услуги оказывать и его другу, им оказался Алесандр Кирш

Олександр Кірш з Арсеном Аваковим найліпші друзі. Вони і футболом разом захоплюються, і за харківський "Металіст" вболівають і з молоддю працюють. Екс-губернатор у своєму блозі Кіршу навіть цілу сторінку присвятив. Вихваляв таланти. Мовляв, і економіст заслужений, і публіцист яскравий.

Арсен Аваков народний депутат України

-Кирш я вообще считаю экспертом национального масштаба, и экономист, и в сфере регуляторной политики. Мы обсуждали это и с Александрой Кужелей и полагаю, что его потенциал тоже будет использован. Мы имеем там целый ряд наработок, которые будут безусловно брать в программу действий.

Минулого року Олександр Кірш ще й до парламенту балотувався. Обирався у Київському районі міста. На нього покладав Аваков свої надії, але той програв. Перемозі не посприяли навіть нетрадиційні методи агітації. Незадовго після Власенка Кірш показався перед камерами облитий зеленкою. Тепер ще й відео з інтернет – мережі йому слави додаватиме. У ньому він постав у всій своїй красі.

аматорське відео

– А вы в Киев?
– Да
– Ну если что встретимся в понедельник, да? … Ну я в субботу или в воскресенье напишу…
– Хорошо, пиши. Так, ничего не забывай. Так решай свои проблемы, все, давай.

Розповісти про стосунки з політиками, за словами молодика, його змусила образа на них. Мовляв, його обурив той факт, що Арсен Аваков, поїхавши до Італії, передав його як річ своєму другові. І той вимушений був тривалий час виконувати сексуальні забаганки Кірша. Тож Максим не може цього пробачити. За його словами: людина, яка професійно займається політикою, має бути готовою до того, що і його особисте життя виявиться під пильною увагою громадськості. Особливо, якщо це екс-губернатор і він претендує на роль морального авторитета і  зразкового сім'янина.