Дистанційка – 2022. Харківське видавництво відкрило вільний доступ до електронних підручників

08.09.2022 14:18   -

У Харкові навчальний рік розпочався онлайн. У переважної більшості школярів немає можливості отримати паперові підручники. З якого джерела окрім лекцій вчителів діти черпатимуть знання, хвилює батьків. Та маленьких харків’ян не залишили без книжок.

Харківське видавництво “Ранок” безоплатно забезпечило онлайн підручниками українських школярів.

60 сучасних електронних підручників у вільному доступі українських школярів. Харківське видавництво “Ранок” в рамках проекту “Навчання без меж” надало можливість дітям завантажити безоплатно книжки.

Доступ до підручників отримали два мільйони школярів 1–5 класів, які навчаються за програмою Національної української школи.

ВИДАВНИЦТВО “РАНОК”
У підручниках зібрано понад 7 тисяч інтерактивних завдань, 680 уроків, сотні вебсторінок, десятки відеороликів і навчальних мультфільмів.

У видавництві зазначили, що електронні підручники не потребують постійного інтернету, адаптовані до будь-якого ґаджета, підлаштовуються під розмір екрана та мають зручну систему навігації.

ВИДАВНИЦТВО “РАНОК”
Діти зможуть не лише опановувати весь необхідний теоретичний матеріал, а й виконувати різноманітні цікаві завдання, самостійно перевіряти правильність їх виконання, переглядати навчальні фільми й анімації, грати в ігри, мандрувати світом 3D, розв’язувати кросворди, складати пазли та багато іншого.

У видавництві також зазначили, що проект здійснюється за спільної ініціативи багатьох партнерів, як українських організацій, так і зарубіжних компаній. В тому числі і за підтримки Міністерства освіти і науки України.