Двойной праздник: в Печенегах отметили день громады и 76 годовщину освобождения поселка

13.08.2019 16:26   -
Автор:
У Печенігах – свято. Місцеві мешканці відзначають важливу дату – день громади. За час її існування було зроблено багато: робляться ремонти у дитсадках, лікарнях та проводиться комплексний благоустрій. Інші досягнення можна було побачити на великому ярмарку.
Тут тобі і майстер-класи, і вироби талановитих дітей та багато інших цікавинок. На головній площі селища – по-справжньому святкова атмосфера. 
 
Любов Василівна місцева мешканка
 
Я поздравляю наших жителей, замечательную нашу громаду, що зробила великий вклад, організувала нам це свято. велике спасибі всім організаторам, дуже святково, приємно і радісно.
 
Зоя Іванівна місцева мешканка
 
Я вітаю жителів Печеніжської громади зі святом. Здоров"я всім, процвітання нашій громаді і кожному із нас процвітання і всього найкращього.
 
Та і, звичайно, яке свято без подарунків. на урочистостях підбили підсумки конкурсу-огляду "Квітучий край", що проходить під патронатом народного депутата України Дмитра Шенцева. Найкращих нагородили дипломами та призами.  
 
Гур'єва переможниця конкурсу "Квітучий край"
 
Я навіть і не думала, думала, що не переможу. Вважала, що у людей набагато кращі подвір"я, ніж у мене, але виявилося, що я стала переможницею. дуже приємно.
 
Тетяна Маренич переможниця конкурсу "Квітучий край"
 
Я хочу подякувати також Дмитру Шенцеву, який постійно не тільки у "Квітучому краї" заохочує людей, а й в інших починаннях. Особливо, наші діти часто їздять до цирку і це дуже подобається. Спасибі велике! Я дуже вдячна.
 
Вдячні не лише мешканці,а й керівники місцевого самоврядування. Кажуть, завдяки підтримці парламентаря вдалося якрайкраще розвинути громаду. 
 
Юрій Мариненко Печенізький селищний голова
 
Велике спасибі Дмитру Олексійовичу, він нам допомагає встановлювати дитячі майданчики, ми їх встановлюємо в селах П'ятницькому, Приморському, Печенігах. Я не знаю жодного випадку, щоб людина звернулася до нього і йому було відмовлено, також і селищна рада, ми звертаємося і обговорюємо всі моменти, завжди він нам допомагає.
 
Та день Печеніжської громади не єдина дата, що святкували місцеві. Вони також відзначили 76 річницю визволення від нацистських загарбників. На честь загиблих відкрили фотовиставку. Портрети воїнів збирала по родинах, аби показати, що ніхто не забув справжніх героїв. Не забувають і про ветеранів, які ще живі, зауважив депутат Харківської обласної ради, бо пам"ятати та дякувати їм потрібно не лише в знамені дати, а й щодня. 
 
Микита Шенцев депутат Харківської обласної ради 
 
Это наша святая обязанность поддерживать ветеранов, к сожалению, с каждым годом их становиться все меньше и меньше. И мы должны их окружать любовью, теплом и заботой каждый день и как можно больше. И мы обязаны слушать их истории и записывать, чтобы они остались в памяти навсегда.
 
На честь свята виступили місцеві творчі колективи. Але родзинкою свято став кавергурт "Стереобіт", що приїхав на запрощення народного депутата України Дмитра Шенцева. 
 
Ганна місцева мешканка 
 
Хорошая группа, очень нравится, хорошие песни и хорошо исполняют. Спасибо!
 
Дмитро Шенцев народний депутат України
 
Прежде всего я хочу поздравить вас с Днем поселка! День поселка – это день рождение громады, это как день рождение большой семьи. И как родных, и близких людей, я вас всех поздравляю с этим днем, желаю мира, добра, процветания, успехов, здоровья всем родным и близким нашим, чтобы Печенеги развивались, Печенеги росли. Вам понравился концерт? – Да. – Тогда от вашего имени поблагодарю творческий коллектив, пожелаю творческих успехов и они еще вернуться к нам. Потому что такие концерты будут регулярные. Пока мы вместе, так будет всегда. С праздником!