Движение транспорта на Евро-2012

30.04.2012 19:54   -
Автор:

У дні Чемпіонату Євро з футболу Харковом буде не проїхати. Від площі Свободи до Конституції, від Московського проспекту через вулицю Вернадського до проспекту Гагаріна та від Металісту до аеропорту рух для транспорту буде закритий. Виключення становитимуть лише автівки зі спецперепустками.

Сергій Дульфан,  директор Департаменту транспорту та зв'язку:

-В те же три дня, когда будут проводиться матчи, две станции метрополитена: станция метро Метростроителей и станция метростроителей им. Ващенка в день игр будут закрыты.  

Всі інші станції метрополітену працюватимуть цілодобово. Як і маршрутні таксі, автобуси та міський електричний транспорт.

Сергій Дульфан,  директор Департаменту транспорту та зв'язку:

-Мы гарантируем, что в полном объеме будет работать вся маршрутная сеть города Харькова, а обеспечение главного маршрута Чемпионата, резервирование транспорта, которое у нас намечается в районе проспект 50 лет СРСР будет обеспечиваться за счет резервов

Дану схему руху транспортники наразі узгоджують зі всіма державними службами, як-то міліція, швидка допомога, МНС. І не пізніше п"ятнадцятого травня її мають ще й затвердити на міськвиконкомі.