ДТП у Дергачах

03.12.2012 19:11   -
Автор:

За попередньою версією, яку озвучили в ДАІ області, 32-річний водій вісімки пішов на обгін, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з Ладою Самара, а вже після лоб в лоб з автобусом. Від отриманих трамв водій вісімки загинув.

Наталія Філоненко старший інспектор управління ДАІ в Харківській області

-Пасажир цього ж автомобіля, а також троє пасажирів автобуса "Богдан" з тілесними ушкодженями були доправлені до медичних закладів міста Харкова та Харківської області. У пасажирів маршрутки, це в основному забій хребта, а також закрита черепно-мозкова травма це у пасажирки автомобіля ВАЗ.

Щоб витягти водія вісімки з авто знадобилась спецтехніка.

Подібні аварії за участі маршрутного транспорту не поодинокі в області кажуть в ДАІ. Ось у цій, що сталася в середині вересня на трасі Київ – Харків – Довжанський поблизу села Кам"яна Яруга, зіткнулися маршрутне таксі і позашляховик. Після удару автобус, який був завповнений людьми, не зупинився і врізався у лайтбокс заправки.

Сергій учасник ДТП, пасажир мікроавтобуса

-Видел когда уже автобус должен был уходить вправо. Потом удар, он максимально вправо начал сдавать и врезается в эту опору. Ну очень сильный удар был, не слабый удар был.

Свідки пригоди не приховують, водій маршрутки летів на швидкості не менше ста кілометрів на годину.  В результаті двадцять три людини – це пасажири автобуса, обидва водії та пасажир позашляховика – потрапили до лікарні. Уперте водійське "проскочу"в більшості випадків закінчується не на їхню користь, говорять співробітники ДАІ. Як приклад наводять статистику за останні десять місяців. Задокументовано 64 тисячі фактів порушень правил дорожнього руху. При цьому у понад шести тисячах випадків за кермом водії були у стані алкогольного сп’яніння.

Ігор Бескровний, Євгеній Дроботов Харьковские Известия