Друге судове слухання по справі Тимошенко перенесли на 21 травня

28.04.2012 16:18   -
Автор:

Кілька десятків білосердешних депутатів приїхали поспостерігати за перебігом справи. Сама ж підсудна – на розгляд справи знову не з'явилася. А от захист екс-прем'єрки у повному складі. Захисник Власенко у черговий раз наполягає – зупинити розгляд справи до повного одужання підзахисної. Заслухавши обидві сторони суддя переносить розгляд справи до 21 травня.

Вікторія Калита державний обвинувач

-Державними обвинувачами до Качанівської виправної колонії був зроблений запит, щодо надання інформації про стан здоров"я Тимошенко та можливості її участі у судовій справі. Відповідно до наданої відповіді з Качанівської колонії Тимошенко двічі відмовилась від проведення обстеження. Медична комісія порушила питання, щодо надання додаткового часу впродовж двох тижнів, як зазанчено у відповіді, для можливості надання такого висновку. Сьогодні судовий розгляд справи відкладено

Сергій Власенко захисник Юлії Тимошенко

-Ми вважаємо, що цього часу є недостатньо для відновлення здоров"я Юлії Володимирівни

Доки тривало засідання прихильники Тимошенко розгорнули пікет на проїжджій частині поряд з Апеляційним судом.

Юрій водій

-Вот если б на проезжей части не стояли, было б все нормально.

Попереджувавльні таблички проігнорували та звели роботу комунальників нанівець.

Людмила пенсіонерка

-И результат какой, вытаптываются газоны, это не площадь – это сквер, где дети должны прийти отдыхать с родителями на скамеечках и лишены этих возможностей.

Проти безладу, який чинили прихильники Тимошенко і гасел, які ті вигукували, виступили харків"яни: ветерани, пенсіонери.

Олег Калашніков голова військового союзу України

-Я не вижу здесь предствителей партий, я вижу рядовых граждан страны,которые еще раз демонстрирует вы знаете не только Украине,мировому сообществу демонстрируют харьковчане ,что вор должен сидеть в тюрьме. Ни в одной демократической стране мира
с такими жуликами и ворами, которые ограбили народ на сотни миллионов долларов не вели бы так разговоры так демократично и толерантно как поступает украинское правосудие.

Пікети БЮТівців обурюють пересічних харків"ян, які переконані – хвороби бранки надумані.

Ольга Шульженко харків'янка

-Она не больная, если не хочет лечится. Если у меня что-то болит, я и иду к врачу.

Вгамувати білосердешних пікетувальників намагалася і виконавча служба.

Дмитро Казанцев старший державний виконавець Червонозаводського відділу виконавчої служби

-Да, случаются случаи когда опеределенные лица скажем так, оскорбляют, пытаются толкнуть.

Ігор Бескровний кореспондент

-З під стін Апеляційного суду прихильники Тимошенко прийшли до Качанівської виправної колонії. Розгорнувши партійні прапори вони як завжди почали вигукувати завчені гасла накштал “Юлі-волю!”))

Свій мітинг традиційно розгорнули прямо посеред проїжджої частини, тим самим унеможливили вільний рух авто. Погомонівши близько трьох годин мітингувальники розійшлися.