ДроваЄ. Як купити дрова з лісгоспу онлайн (відео)

19.10.2022 15:41   -

Україні почав працювати державний інтернет-магазин із продажу дров для населення. Відтепер мешканці населених пунктів можуть онлайн придбати сировину для опалювання взимку.

ВІКТОР СМАЛЬ ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ДЕРЖЛІСАГЕНТСТВА З ПИТАНЬ ЦИФРОВОГО РОЗВИТКУ
Це додатковий майданчик, через який ви зможете ознайомитися із асортиментом, який пропонують лісгоспи, цінами на продукцію, знайти найближче до себе підприємство, а також придбати дрова онлайн. Через інтернет-магазин ви напряму контактуєте з лісгоспом, який реалізує продукцію.

Щоб купити, потрібно авторизуватись на спеціальному ресурсі ДроваЄ, вказати адресу доставки дров – система автоматично підтягне найближчі лісгоспи. Потім потрібно визначитись із видом і обсягом деревини та оплатити замовлення. Після чого разом з оператором вирішити питання логістики.

Наприклад, жителі Харківщини можуть придбати дрова у чотирьох лісових господарствах регіону – це Жовтневе, Чугуєво-Бабчанське, Зміївське та Гутянське лісові господарства. Та є важливе уточнення: на одну особу встановлено межу на купівлю 15 кубометрів дров на опалювальний сезон.