Дозвілля молоді

13.11.2012 18:22   -
Автор:

Насичене життя молоді пов"язано не лише з розвагами. Особливо проявило себе студенство під час проведення чемпіонату з футболу Євро дві тисячі дванадцять. Тоді сформувався потужний волонтерский рух, який високо оцінили гості.

Андрій Хижняк директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту

-Не только на Украине, но и зарубежом оценили высокую активность молодых людей, их доброжелательность, их умение разговаривать по английски.

Та й після чемпіонату цей рух продовжує розвиватися та набирати обертів. Така молодь разом із соцпрацівниками допомагає людям похилого віку та іншим потребуючим категоріям населення. Та у місті є соціальна підтримка і для самих хлопців та дівчат. Це і програма молодіжного кредитування, для придбання житла молодими родинами. На неї щорічно з бюджету міста виділяється п"ять мільйонів гривень. А для допомоги молоді з особливими потребами, чи тієї, яка опинилася у скрутній ситуації, створено десять спеццентрів.
 
Костянтин Підгорний начальник управління у справах сім'ї та молоді

-Это социальное сопровождение, это работа с детьми сиротами, с детьми, которые имеют определённые ограничения в физических возможностях, это и матери-героини, это большой пласт работы, который требует пристального внимания с нашей стороны.

Що ж до заходів, то у Першій столиці молоді майже щотижня є чим зайнятися та як провести дозвілля. Це різні конкурси талантів та краси, спортивні змагання та інтелектуальні ігри.

Анастасія Полякова, Ярослав Кононенко Харьковские Известия